Blic

NAPASTVOVA­O DEVOJČICU (4), UŽAS SPREČILE KOMŠIJE

Bajram Jovanović (63), osuđivani pedofil, ponovo je završio u pritvoru, sada zbog sumnje da je četvrogodi­šnju devojčicu S. M. napao u subotu u romskom naselju na Ledinama.

- A. Ž. Adžić

MAJKA DEVOJČICE A. M. rekla je da su njenu ćerku od silovanja spasle komšije koje su pozvale policiju.

- Znamo ga iz viđenja, prolazio je pored naše barake. U subotu je seo sa nama u dvorište i pretvarao se da želi da se druži. Činio mi se bezopasnim jer je star. Moja ćerkica S. M. ga je zvala deda, a kad u dvorištu nije bilo nikog od starijih, on ju stavio u krilo i počeo da je mazi. Tada joj je stavio prst u usta i otkopčao svoj šlic - ispričala je A. M., koja pored S. M ima još četvoro dece.

U momentu kada je počeo da se skida, naišle su komšije i upitale ga šta radi. Bajram je vikao da ne radi ništa i počeo da beži. Komšije su pozvale policiju i Jovanović je ubrzo uhapšen. Tek tada je A. M. i saznala da je on ranije osuđivan zbog pedofilije.

- Moja ćerka je treća devojčica koju je napao. Zašto su ga puštali iz zatvora? Nadam

Devojčica (4) pedofila je zvala deda, a on je iskoristio njeno poverenje dok su sedeli u dvorištu i počeo da je dodiruje se da će sada da ga osude na doživotnu - izjavila je majka A. M..

Jovanović je na saslušanju negirao da je dirao devojčicu, a na predlog tužilaštva, sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana. Osumnjičen je za nedozvolje­ne polne radnje nad detetom.

Ovaj pedofil je hapšen 2013. godine i tada je optužen za nedozvolje­ne polne radnje nad dve devojčice. Prvo je napastvova­o devetogodi­šnjakinju u naselju Zemun Polje, a zatim i četvorogod­išnjakinju u Kotežu. On je, pijan, devojčici u Zemun Polju ponudio 50 dinara da bi je dirao po telu, ali je ona uspela da mu se otrgne iz ruku i pobegne. Devojčicu iz Koteža, inače ćerku njegovih prijatelja kod kojih je povremeno i spavao, mamio je lizalicama u prodavnici, a po izlasku iz radnje poljubio ju je u usta. Video-nadzor iz radnje je snimio i to, na sudu je to predočeno kao dokaz, ali je Jovanović uprskos svemu osuđen samo na godinu dana zatvora.

n

 ??  ?? osumnjičen­i jovanović već je osuđivan zbog pedofilije
osumnjičen­i jovanović već je osuđivan zbog pedofilije

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia