Blic

NEKADA SAM PEVAO ZA 100 EVRA, A SADA SAM SE SKUĆIO

Poznati reper otkriva da mu prvi nastup nije ni bio plaćen, a da je prvi auto kupio za 7.000 evra. Spektakula­rna završnica najgledani­je

- J. Ilić LJUBOMIR TOZEV J. I.

- PRVI NASTUP nisam ni naplatio, imao sam 20 godina, otišao sam da odrepujem par pesama, a moj prvi plaćeni nastup je koštao oko 100 evra, ako se dobro sećam. Tada sam imao tri pesme, a sada imam više od šezdeset spotova, normalno da je danas sve drugačije

- kaže pevač Stefan Cvijanović Cvija, i objašnjava: - SEBE SAM skućio pre skoro deceniju. I sebe i svoju porodicu. Prvi auto od svoje love sam kupio sa 22 godine, tada je koštao 7.000 evra, to me odavno ne loži. Volim da imam dobar auto, ali da nije upadljiv iskreno je rekao on.

Pevači su se u poslednje vreme žalili da je izolacija sve njih „udarila po novčaniku“, međutim kod Cvije nije takva situacija. Pevač Stefan Cvijović Cvija svoju karijeru započeo je 2006. godine, a vrtoglavu popularnos­t stiče poslednjih godina prvenstven­o među mlađom i urbanijom publikom.

Njegova saradnja sa brojnim zvezdama poput Dare Bubamare, Željka Vasića, Rade Manojlović, Raste i drugih ogleda se u milionskim pregledima. On za „Blic“ističe da je ponosan na svoj rad i trud. - Ponosam sam na sebe, a pogotovo na one stvari koje čuvam za sebe i za koje javnost ne zna, jer nisam neko ko voli da pokazuje sve. Između ostalog, i na uspehe u drugim poslovima, na drugim poljima, na tome što sam u svemu ovome ostao normalan, pošten i zdrav rekao je Cvija. 

Srpska triler serija „Tajkun“, koja je osvojila srca publike, ali i donela brojna uzbuđenja gledaocima zbog brojnih akcionih scena, završava se u nedelju. U poslednjoj epizodi mnogi će biti iznenađeni neverovatn­im obrtom u životu Vladana Simonovića, odnosno Dragana Bjelogrlić­a, saznaje “Blic“.

Posle devet epizoda konačno će biti otkriveno ko stoji iza brojnih zavera koje se vrte oko Vladana i njegove kompanije „Sigma“. Saznaće se ko je sve pomagao istražnim organima da dođu do brojnih podataka u vezi s vlasnikom kompanije, ali će biti prikazani i svi neprijatel­ji Simonovića koji mu od početka zadaju ogromne muke. Život tajkuna ponovo će biti ugrožen zbog novog obračuna koji je mogao da ga košta života. Uspeće da se otarasi brojnih neprijatel­ja sa kojima se konstantno susreće - objašnjava izvor blizak produkciji, i dodaje:

- Dolazi do brutalnog okršaja između Balše i Vladana, koji se odigrava u jednoj privatnoj kući.

Kako dalje saznajemo, tokom napada Vladanu pomaže njegova ljubavnica Ksenija. Tada započinje da je davi Zoro i čitava scena dobija dramatični ishod.

Sa druge strane, Vladan i njegov sin Bojan rešiće sve nesuglasic­e koje su imali, te će njihov odnos posle svega da bude stabilan.

- Desiće se i brojna ubistva koja će otvoriti nova pitanja kada su životi

JEDAN OD NAJPOPULAR­NIJIH glumaca na svetu, Bred Pit mogao bi uskoro dobiti sedmo dete i to sa mlađom ljubavnico­m, piše strani medij

NW. Naime, pojavile su se tvrdnje kako je o svemu odlučila da progovori, navodno majka Bredovog deteta, mlađana devojka iz Los Anđelesa koja se nalazi u dvadesetim­a.

- Čekam Bredovo dete - kratko je izjavila navodna Bredova ljubavnica, čije ime strani mediji nisu majka deteta zasad želi da ostane anonimna hteli da otkriju iz „pravnih razloga“. Ovim povodom oglasio se i izvor koji tvrdi da zna detalje vezane za ovu burnu romansu.

- Ona tvrdi da se ‘spetljala’ sa Bredom nakon što ga je upoznala na privatnoj izložbi. Očito, nisu koristili zaštitu - govori izvor. Glumac iz bivšeg braka sa Andželinom Žoli ima šestoro dece. Podsetimo, paparaci su pre nekoliko dana uhvatili glumicu Aliju Šouket kako izlazi iz Pitovog doma, te se šuška da su njih dvoje u vezi. 

 ??  ??
 ??  ?? reper kaže da kriza nije udarila na njegov džep
reper kaže da kriza nije udarila na njegov džep
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia