Blic

JELISAVETA I MILOŠ TEODOSIĆ ČEKAJU DRUGO DETE

Lepa glumica je ponovo u drugom stanju, njihova mezimica Petra dobiće brata ili sestru.

- JOVAN ILIĆ

Lepe vesti su nedavno saznali, a javili su samo najbližima

Jelisaveta je ponovo trudna. Ona i Miloš su to želeli više od svega, a Petra će dobiti batu ili seku. Presrećni su zaista. Lepe vesti o prinovi su saznali nedavno, a za ovo zna samo uzak krug ljudi - otkrio je izvor za portal „Pink.rs“.

Jelisaveta je nedavno vreme provodila u prirodi, na Divčibaram­a, sa svojom sestrom Milicom i njenim sinom, uživajući u lepom vremenu i predelima.

Jelisaveta je početkom aprila otkrila da se sa ćerkicom nalazi u Beogradu, a da je njen suprug Miloš bio u izolaciji.

- Teo je u Italiji u potpunoj izolaciji. Tamo ko god pokuša da izađe na ulicu, odmah dobije kaznu. Miloš ima dozvolu da ode na trening i posle toga odmah mora da se vrati kući. Prilično su rigorozni po tom pitanju - otkrila je Jelisaveta početkom aprila. Ona je ispričala i kako je provodila vreme tokom vanrednog stanja. - Vreme provodim sa psom i ćerkom Petrom. Organizuje­m joj razne igrice i svašta radimo. Saglasna sam sa doktorima da svako od nas treba da se ponaša kao da je zaražen i da ne mrda iz kuće. Moramo da budemo disciplino­vani. Evo, ima toliko kurseva stranih jezika koje možete da učite kod kuće

- istakla je lepa glumica.

Podsećamo, Jelisaveta je devojčicu Petru rodila u februaru prošle godine, a porodila se u Americi.

Nakon prvog porođaja mlada glumica otvoreno je govorila o svojoj borbi da zatrudni.

- Više od svega želeli smo dete, ali zbog trombofili­je, koja izaziva zgrušavanj­e krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredoval­a, podvrgla sam se vantelesno­j oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoste­r, ali danas imamo Petru. Priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan - ispričala je glumica za medije krajem prošle godine.

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin su se upoznali preko zajedničke prijatelji­ce dizajnerke Milice i zabavljali se sedam meseci pre nego što su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom.

- Jelisaveta i Teodosić su bili sedam meseci u vezi. On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijatelji­ce, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji - pričao je tada dobro obavešten izvor za „Blic“i dodao da je onda usledio tajni plan.

- Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatn­o, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi - otkrio je tada naš izvor.

Nakon toga, Jelisaveta i Miloš su u junu 2017. godine odlučili da izgovore sudbonosno „da“, a slavlje je upriličeno u jednom beogradsko­m restoranu.

Pre zasnivanja porodice sa košarkašem Milošem Teodosićem, Jelisaveta je bila u dugoj i skladnoj vezi sa glumcem Vukom Kostićem.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia