Blic

BRUTALNO UBI PA SAD ŽALI ZA

Sramna odbrana Predraga Gnjidića (53), dvostrukog ubice iz Erdevika

- BOJANA BOGOSAV ZLATKO ČONKAŠ

Predrag Gnjidić, uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Branislavu (49) i Miroslava Bojića (56) sa kojim je njegova supruga bila u tajnoj vezi, saslušan je u nedelju u Višem tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, gde je izneo sramnu odbranu sve vreme žaleći „zbog gubitka”, saznaje „Blic”.

Osumnjičen­i za dvostruko ubistvo u Erdeviku koje se dogodilo u petak ujutru, na saslušanju kod tužioca ispričao je kako je „do srede 13. maja imao sve, a sada neće imati ništa”.

- On je u tužilaštvu govorio kratko, jer, kako je naveo, nije se osećao dobro. On nije direktno priznao da je ubio svoju ženu i školskog vozača sa kojim je ona bila u tajnoj vezi, niti je to negirao. Sve vreme pokušavao je da od sebe napravi žrtvu iznoseći da je do srede, 13. maja, imao najvoljeni­ju ženu i da je sada ostao bez nje - kaže izvor „Blica” upoznat sa slučajem. Prema rečima našeg izvora, Gnjidić je pred tužiocem ispričao da je tog 13. maja ubijena Branislava „uhvaćena u prevari”.

- Gnjidić je ispričao da je ubijenu Branislavu u prevari „uhvatio” njihov sin, te i da je ona nakon toga i dečaku i njemu priznala da je bila u odnosu sa ubijenim Bojićem šest meseci. Više od toga nije hteo da govori, ističući da se ne oseća dobro - kaže naš izvor.

Nakon saslušanja u Tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Sremskoj Mitrovici odredio je pritvor do 30 dana osumnjičen­om Gnjidiću zbog bojazni da će uticati na svedoke, uznemirenj­a javnosti, te i visine kazne koja je zaprećena za teško ubistvo.

Podsetimo, kobnog dana Predrag Gnjidić (53) hicima iz automatske puške ubio je svoju suprugu Branislavu (49), inače

GNJIDIĆ JE PRVO UP A ONDA JE OTIŠAO DO SVOJE ŽENE, GDE JE

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia