Blic

SUĐENJE 5. JUNA

-

je bio i inspektor koji je Zoranu rekao da sedne u kola i da krenu u policijsku stanicu - kaže ona.

UBISTVO

Ljubica je ispričala da je tog dana otišla da vidi Janu, Jeleninu i Zoranovu ćerku, i da je to bio prvi put da je ušla u kuću Marjanović­a iako je njena sestričina godinama bila deo njihove porodice.

- Jana me je pogledala i rekla mi da je „mama nestala u travi” - ispričala je Ljubica danas.

Kako je objasnila, ona je nakon toga otišla kući i na putu ka sestri Zorici pozvala

ju je telefonom sestra iz Novog Pazara i rekla joj da je Jelena ubijena...

- Kada su pušteni iz policijske stanice, Zorica je otišla kod Marjanović­a. Tamo je pitala: „Ko mi ubi dete”, na šta je Vladimir odgovorio: „Ko je koga ubio?” Tada smo odmah otišle kući - ispričala je Ljubica.

SUKOBI

Neprijatno­sti kod Marjanović­a nisu prestajale. Dok je Zoran bio u pritvoru, između njegovog oca Vladimira i Jelenine majke izbio je konflikt.

- U tom periodu su Vladimir i Miloš Marjanović došli do nje da uzmu njenu

Suđenje Zoranu Marjanović­u biće nastavljen­o 5. juna, kada se očekuje da se pred sudskim većem pojave veštaci Zoran Stanković i Milan Kunjadić, koji su radili obdukciju ubijene pevačice.

ličnu kartu kako bi organizova­li grobno mesto, ali njoj je lična karta istekla i nastala je svađa. Vladimir Marjanović je rekao: „Seljančure jedne, moje dete tamo biju i maltretira­ju” ispričala je šokantne detalje Jelenina tetka.

SE TETKI NA PORODICU ARJANOVIĆ,ALINIJEPOM­INJALA

NA JELENA ŽALILA

UKUĆANE ZORANA, VEĆ OSTALE

SUMNJE

Kako je istakla, njena sestra, Jelenina majka Zorica je uvek sumnjala u Marjanović­e, pre svega na kumu Veru i Vladu.

- Na početku je razmišljal­a ko je mogao da ubije Jecu. Mislila je na mafiju i druge ljude, međutim, što je više vremena provodila kod Marjanović­a, to je više sumnjala na njih. Najviše na Veru i Vladimira. Govorila je pre Jelenine smrti da se Jeca muči, a i Jelena mi se žalila, govorila je: „Tetka, ja ne mogu više” - otkrila je njena tetka.

Prema svedočenju Ljubice Marković, u kući Marjanović­a za sve se pitala Vera, kuma porodice Marjanović, i Vladimir Marjanović.

- Čak su i papiri Zoričine kuće bili kod njih, odnosno kod Vere. Vera je jednom Zorici posle Jelenine smrti rekla: „Čuvala sam Zorana i Miloša, čuvaću i Janu” kaže ona.

Markovićev­a je rekla da Zorica, Jelenina majka, nikada nije ružno govorila o Zoranu, koji je osumnjičen za svirepo ubistvo.

- Zorica nikada ništa nije rekla za njega. Nije čak ni Jelena. Sve kritike su uvek bile usmerene na Veru i Vladu - rekla je

Ljubica. 

Na početku je razmišljal­a ko je mogao da ubije Jecu. Što je više vremena provodila kod Marjanović­a, to je više sumnjala na njih, tvrdi rođaka

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia