Blic

Vilijam i Hari ponovo razgovaraj­u

- ALEKSANDRA RADOJEVIĆ

DA POSTOJE TRZAVICE među kraljevsko­m braćom, prinčevima Harijem i Vilijamom, nije tajna. Već se neko vreme piše o lošem odnosu između prinčeva, a sve je dodatno podgrejala spekulisan­ja Harijeva selidba i odvajanje od kraljevske porodice.

Ipak, kako pišu britanski mediji, braća su navodno počela ponovno da komunicira­ju. Na to ih je, prema pisanju portala Etonline, podstaklo zdravstven­o stanje princa Čarlsa, koji se borio sa opasnim virusom.

- Bilo je velikih razmirica između njih dvojice, ali stvari su se popravile i znam da se ponovno čuju telefonom i video-pozivima. Čuju se za porodične rođendane, a mislim da ih je bolest princa Čarlsa naterala da ponovno počnu da razgovaraj­u - ispričao je izvor iz kraljevske porodice Kejti Nikol. 

optimizma, jer ovo vreme koje nas je zadesilo protekla dva meseca je bilo poprilično sivo i mračno i sve nas je poljuljalo. Mislim da ljudima nedostaje da osete malo pozitivne energije i entuzijazm­a i mislim da ćemo im kroz naše šarene segmente to i omogućiti - kroz osmeh poručuje Kilibarda i dodaje da joj je televizija nedostajal­a u proteklom periodu:

- Meni televizija uvek nedostaje. Kad ona uđe u krv, inficira te i sa tom infekcijom se nosiš čitavog života. Ovaj moj poziv je baš jedna doza adrenalina koja te drži sve vreme. Nisam bila prisutna par meseci na ekranima od finala TLZP-A, međutim nisam ni stigla da to nedostajan­je potpuno osetim jer sam pokušavala, tačnije podizala svoju malu firmu na noge. Uplovila sam u preduzetni­čke

Meni televizija uvek nedostaje. Kad ona uđe u krv, inficira te i s tom infekcijom se nosiš čitavog života. Ovaj moj poziv je baš jedna doza adrenalina koja te drži sve vreme

vode, tako da sam bila poprilično vredna i radna, iako to nije bilo pred kamerama. Tako da ta vrsta posla mi je kompenzova­la pojavljiva­nje pred kamerama.

Dok sve više njenih kolega menja medijske kuće, Kilibarda je ostala verna televiziji “Prva”.

- To je sasvim prirodno da se kolege oprobaju u različitim formatima i na različitim televizija­ma. U principu to je redovna stvar, a od kada je zaživeo kablovski sistem za voditelje ima više opcija. I u drugim poslovima ljudi menjaju firme. Pokušavaš da pronađeš svoje mesto pod suncem i kada ga nađeš, tu pokušaš da se duže zadržiš.

Inače, kako su saopštili sa TV “Prva”, Marija će svake subote u živom programu od 13 do 15 časova, pripremati najšarenij­e teme, sa akcentom na pozitivnu energiju i željom da unese vedrinu u svaki dom. Emisija će biti kolažnog tipa, podeljena na segmente i posvećena raznovrsni­m zabavnim temama, bez informativ­e, kao i svakodnevn­im temama, poput ideja šta raditi tokom vikenda, kuvanja, uređivanja enterijera, gajenja cveća itd. Posebnu pažnju će posvetiti gostima, za koje sprema i neka iznenađenj­a, poput komičnih igara u kojima će morati da se snađu i pokažu po ugledu na najpopular­nije svetske formate. 

Fudbalera smo pronašli u Beogradu gde je ostao zbog pandemije. Volontirao je na Dorćolu dok je trajalo vanredno stanje i jedva čeka da se vrati u Šangaj i nastavi luksuzan život.

Bio je jedan od najuspešni­jih srpskih fudbalera, zarađivao je milione, a mnogi su mu predviđali svetlu budućnost, međutim Saša - Đani Ćurčić nije bio od onih koji slušaju druge, već je išao glavom kroz zid. Provodi, devojke, izlasci su doveli do toga da bankrotira i ostane bez ičega. Javnost je bliže imala priliku da ga upozna u rijalitiju “Veliki brat VIP”, gde je i pobedio, a zatim u rijalitiju “Parovi”. Danas se spekuliše da ulazi u rijaliti “Zadruga”, međutim, kako za “Blic” kaže Đani Ćurčić, od toga nema ništa jer se vratio fudbalu i gradi trenersku karijeru.

- Nisam mogao da verujem i baš sam se šokirao kada sam video da me neko dovodi u vezu sa rijalitije­m. Poslednjih deset godina se borim da sazrim kao osoba

Gorko se kajem što sam ušao u prvi rijaliti. Završio sam sa tom pričom i sada gradim trenersku karijeru

i da se vratim fudbalu kao svojoj prvoj ljubavi. Fudbalski sam trener, gradim svoj integritet i ovakve insinuacij­e od nekih izvora mi ne prijaju. Nikada u životu neću ni pomisliti da uđem u rijaliti i samo pominjanje mog imena u tom kontekstu je prljanje mog integritet­a i obraza - započeo je priču za “Blic” Đani i nastavio:

- Gorko se kajem što sam ušao u prvi rijaliti. Rijalitiji su kao tetovaža i navučeš se, dođe jedan, drugi, treći. Ja sam video da je to postala jedna magnetna rupa koja te privlači. Shvatio sam da nisam za to, presekao sam i promenio sam život iz ko

- Jesam, kako nisam, nema ih. Kažu sad da je korona donela socijalnu distancu, pa ja otkako sam potrošio pare svi su se socijalno distancira­li od mene. Međutim, ne može da se vrati niko, to je moja poruka i ranije bila. Ne može niko da mi priđe osim sestrića, sestričine, sestre i mojih roditelja. Ne volim te rečenice: bio, imao, pa zašto da opet nemam para? Ja sam pre nedelju dana imao ponudu od milion i po dolara godišnje od kineskog superligaš­kog kluba i nisam mogao da budem trener jer još nemam licencu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Đani i Fun Zihiy, Fudbalska legenda u kini
Đani i Fun Zihiy, Fudbalska legenda u kini
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia