Blic

IRINA ŠAJK ME JE ODUŠEVILA

-

Kroz saradnju sa mnogim poznatim dizajnerim­a Kristina je imala priliku da se upozna sa mnogim poznatim ličnostima, ali i supermodel­ima. Ipak, ne krije da je samo jedna žena ostavila poseban utisak na nju. - Žena koja me je najviše oduševila svojom harizmom i pojavim je Irina Šajk. O njenoj lepoti ne treba diskutovat­i kratko je zaključila srpska manekenka.

ima dosta da ponudi, tako da sa svim ovim slobodnim vremenom nikad kraja - kroz osmeh poručuje Kristina i dodaje da najviše uživa u šetnjama:

- Nedavno su otvorili staze za šetanje i parkove za treniranje, tako da suprug i ja svakog dana nakon doručka odemo u duge šetnje, to nas spasava nakon dugog karantina.

Za Kristinu mnogi tvrde da živi pravi američki san, međutim ona priznaje da iako se ne bi vraćala u Srbiju, postoje stvari koje joj nedostaju.

- Nisam sigurna kako bih najbolje opisala američki san, ali mogu reći da sam vrlo ispunjena jer živim u zemlji u kojoj sam oduvek želela da živim. Takođe radim posao koji volim, ponosna sam na svoje

U toku karantina sam radila od kuće. To su bila slikanja preko videopoziv­a, nešto što nikada nisam mogla da zamislim

poslovne uspehe, pored sebe imam nekoga koga volim, tako da mogu reći da živim svoj san. Jedina stvar koju ne mogu naći u Americi su članovi moje porodice, naročito na neke posebne datume, sve ostalo imam ovde - tvrdi manekenka i dodaje šta je najviše fascinira u Americi, a šta joj se nikako ne dopada:

- Sviđa mi se što ovde svako gleda svoja posla, privatnost je lako sačuvati, a iskreno najmanje mi se dopadaju takse koje moram da plaćam, a previsoke su.

Izgraditi karijeru uspešnog modela pogotovo u Americi nije jednostavn­o, a mnogi tvrde da je modeling jedan od najbrutaln­ijih poslova. Kristina ističe da se za svoje uspehe sama izborila iako ponekad nije bilo lako.

- Kao i svaki posao, i modeling ima svoje dobre i loše strane. Česta putovanja mogu biti naporna i konstantno odsustvo porodice, prijatelja, vremenske razlike i uslovi. Primera radi, imala sam momente gde bih u četiri dana bila na tri kontinenta i uvek moraš biti u najboljem izdanju. Pre mog dolaska u Ameriku već sam imala dosta iskustva na evropskom tržištu, izgradila sam sebe, tako da su ovde odlično znali ko sam i poslovi su krenuli od starta kaže manekenka i odgovara da li postoji nešto na šta nikad ne bi pristala zarad karijere:

- Ne bih nikada učinla nešto što bi bilo koga povredilo. 

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia