Blic

Imam šljive, višnje, ruže, ali i zmije na svakom koraku

- M.radojković

Glumac je na obronku Beograda kupio plac na kojem je sačuvao staru kuću od cigle, a ovih dana uživa u poljoprivr­ednim radovima.

BEG OD GRADSKE vreve, sastanaka i posle seta Miloš Biković je rešio kupovinom imanja daleko od centra Beograda.

- Užurbani dan prepun sastanaka jeste deo moje realnosti, ali gledam da pobegnem od toga - rekao je glumac u emisiji “Kao sav normalan svet” i pokazao imanje koje uređuje.

- Ovde je bila kuća koju sam rušio macolom, stara zemljana kuća koju sam hteo da sačuvam, ali nije joj bilo pomoći. Bolje da je ja srušim nego da se ona sruši. Relativno blizu je i manastir mog brata i tu su prijatelji njegovi koje poznajem i koji su saznali da se prodaje kuća. Tada sam shvatio, čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena i bila je dobra ponuda - objašnjava Biković kako je došlo do kupovine imanja.

Brata, kako kaže, više viđa u manastiru ili u Beogradu, retko na imanju na koje čim dođe glumac zasuče rukave.

- Ima na imanju svašta da se radi. Kuću od cigle i stari nameštaj želim da sačuvam. Ružu smo bagerom prebacili da je ne uništimo. Dole je voćnjak, a ispod bagrenjak. Lepo je baš, imam jabuku, višnju. Višnja će da dozri, nešto ju je napalo, ne znam šta, imam i šljive stare sorte, ovde je bila bara i to je bio zmijarnik, nije moglo da se prođe pre neki dan pa smo pokosili. Bilo je strašno, bilo je zmija koliko hoćeš. Kada sam došao, tri ih je bilo po danu, i to poskoci, sad ih nema, posuli smo hlor da ih oteramo, nije baš najzdravij­e, ali morali smo - objašnjava Miloš i priznaje da se i sam plašio zmija dok se nije susreo sa njima. 

 ??  ?? u blizini miloševog imanja je i manastir u kojem je Njegov brat
u blizini miloševog imanja je i manastir u kojem je Njegov brat

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia