Blic

NOVAK JE PROSVETLJE­NO LJUDSKO BIĆE

Pomoćni trener Andree Trinkijeri­ja naslediće na klupi bivšeg evropskog prvaka italijansk­og stručnjaka, koji je odlučio da potraži nov izazov.

- DARKO NIKOLIĆ

Jelena i Novak, koji su prethodnih 10 dana, od povratka iz Zadra u kome se održavao „Adrija tur“, proveli u samoizolac­iji prateći sve protokole i bezbednosn­e mere u vezi sa Covid-19, dobili su sjajne vesti. Inače, njih dvoje nisu osećali nikakve simptome virusa.

NOVINOVINO­VINAJBOLJI TENISER SVETA Novak Đoković uradio je drugi test na korona virus i rezultati su pokazali da više nije inficiran! Đoković je prošlog utorka objavio da je pozitivan, baš kao i njegova supruga, a onda je ove srede sa Jelenom uradio novo testiranje.

I rezultati koji su stigli bili su negativni, na radost svih ljubitelja najboljeg tenisera sveta. Prethodnih 10 dana, od povratka iz Zadra, Đokovići su proveli u samoizolac­iji, prateći sve protokole i bezbednosn­e mere u vezi sa Covid-19.

- Novak Đoković i njegova supruga Jelena negativni su na Covid-19. To su pokazali najnoviji rezultati PCR testa koji su oboje uradili u Beogradu. Novak i Jelena nisu

novak đoković i supruga jelena bili su negativni na drugom testu na covid

Posle serije kritika na račun Novaka Đokovića, nekadašnji francuski teniser Žanfransoa Kožol se pokajao.

- Ima smisla da kritikujem to što se desilo u Zadru. Međutim, nije trebalo da odem toliko daleko sa kritikama na Novakov račun. Ja sam niko i ništa da bih kritikovao njega. Žalim zbog svega što sam rekao. Ja mislim da je Novak Đoković prosvetlje­no ljudsko biće istakao je Kožol.

osećali nikakve simptome virusa, a test su uradili po prethodnom dogovoru sa lekarima. Prethodnih 10 dana, od povratka iz Zadra, Đokovići su proveli u samoizolac­iji, prateći sve protokole i bezbednosn­e mere u vezi sa Covid-19 saopšteno je iz Noletovog tima.

Nole je, dakle, pobedio koronu, u šta niko nije ni sumnjao. Inače, Novak je u sredu donirao pet miliona dinara Opštoj bolnici u Novom Pazaru! Đoković se odlučio na ovaj korak

Novak je u sredu uplatio 5.000.000 dinara Opštoj bolnici u Novom Pazaru pošto je u tom gradu potvrđen veliki broj slučajeva zaraženih koronom

nakon što je korona virus potvrđen kod velikog broja osoba u Novom Pazaru. Nole, koji je i ranije učestvovao u mnogobrojn­im humanitarn­im akcijama, podsetimo, prethodno je pomogao bolnici u Kruševcu, italijansk­om Bergamu i okolini... Sada se odlučio na ovaj korak nakon što je korona virus zavladao u Novom Pazaru.

Mladi srpski teniser Hamad Međedović zahvalio je putem društvenih mreža Novaku.

- Hvala ti, Nole, što svojim primerom učiš nas mlađe kako i na koji način čovek u životu treba da se postavi u svakoj situaciji, što nam primerom pokazuješ da je važnije od svega biti čovek. U ime svih sportista i u moje ime, hvala ti puno što te imamo za uzora na terenu i van terena - napisao je Međedović. 

Košarkaški klub Partizan je, za neke očekivano, za neke i ne, ostao bez Andree Trinkijeri­ja, ali će crno-bele voditi dobro poznato lice. Gotovo svi srpski, a i vodeći crnogorski mediji javili su da je Trinkijeri­jev pomoćnik Vlado Šćepanović novi kormilar bivšeg prvaka Evrope.

A ko je, zapravo, on? Svojevreme­no je do transa dovodio navijače Partizana kao igrač, mnogi još pamte njegov koš za titulu 2004, kada su ga čuvala trojica igrača Hemofarma u četvrtoj utakmici finala, ali, Japanac, kako glasi nadimak ovog istinskog košarkaško­g asa, više je od jednog pukog strelca važnog koša.

Bogata je njegova igračka karijera, tokom koje je nastupao ne samo za crnobele, i to u dva navrata, već i za Budućnost, Efes, Fortitudo Bolonju koji se tada zvao Skiper, ali i Panatinaik­os,

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia