Blic

TRUDNA SAM I IMAM KORONU

Pevačica sa suprugom Bojanom čeka drugo dete, a zbog virusa na koji je pozitivna, trenutno je u samoizolac­iji.

- LJUBOMIR TOZEV

Pevačica Ilda Šaulić čeka drugo dete, a pored ove vesti saznala je i da je pozitivna na korona virus. Prema njenim rečima, iako nema simptome, ona se samoizolov­ala kako bi zaštitila svoje najbliže.

- Dragi moji, imam sa vama da podelim dve vesti, jednu najlepšu i drugu ne tako dobru. Prva je da će naša porodica postati bogatija za još jednog člana, čemu se svi neizmerno radujemo. Upravo zbog trudnoće, otišla sam na test i dobila sam rezultat koji mi je pokazao da sam pozitivna na Covid-19 - kaže pevačica i dodaje:

- Odmah ću vam reći da nemam simptome, dobro se osećam, tako da nemate razloga za brigu, ali istovremen­o svesna sam ozbiljnost­i tako da sam preduzela sve propisane mere, uključujuć­i i samoizolac­iju. Hvala vam unapred na lepim željama, čuvajte se i budite mi dobro. Voli vas Ilda.

Kako saznajemo, ona je lepe vesti čula na dan kada je njen brat Mihajlo slavio rođendan, a to je bilo pre 18 dana, pa su tu noć duplo sla

vili i nazdravlja­li.

- Čim je saznala lepe vesti, Ilda je iz predostrož­nosti otišla da se testira iako ništa nije osećala od tegoba koje prate virus. Nažalost, test je pokazao da je pozitivna, ali ona nije uplašena s obzirom na to da nema simptome. Svakako se izolovala kako nikoga u svojoj okolini ne bi zarazila - kaže naš izvor blizak pevačici i dodaje:

- Ona je sada na pragu trećeg meseca trudnoće i oseća se dobro. Dolasku novog člana neizmerno se raduje njena ćerkica Ema, koju pripremaju za dolazak brata ili sestre. Do sada je bila u centru pažnje pa će morati da joj objasne da će imati društvo. Ema će uskoro napuniti četiri godine i budući roditelji su srećni što će između dece biti relativno mala razlika u godinama.

Vest da u porodicu stiže još jedan član obradovala je i baka Gocu, suprugu pokojnog pevača Šabana Šaulića, koju je ovo malo otrglo od tuge koju oseća.

- Goca se od Šabanove smrti povukla i sada bi volela da ovu radosnu vest, da stiže još jedno unuče, podeli sa njim. Kada su joj javili, bila je presrećna i sada će biti malo okupirana planovima oko dolaska unučeta pa će malo skrenuti misli sa tragedije koja im se dogodila - kaže naš izvor.

DOBRO SE OSEĆAM, TAKO DA NEMA RAZLOGA ZA BRIGU, ALI ISTOVREMEN­O SVESNA SAM OZBILJNOST­I

Čuveni roker je sa suprugom Suzanom otvorio prodavnicu kućne hemije i ne krije da je propio sve što je od muzike zaradio.

PEVAČ MILIĆ VUKAŠINOVI­Ć kaže da je za novi biznis zaslužna njegova supruga Suzana, a mi smo ga pitali da li to zbog navoda da je na rubu egzistenci­je.

- To je davno pisalo da sam na rubu egzistenci­je, kada sam propio milion i po evra u svom bludnom životu. Ipak sam doktor za rokernol. Čovek je najnormaln­iji kada je na rubu egzistenci­je, veliki novac kvari ljude - kaže Milić, pa otkriva kako je sa ženom prelomio da započnu biznis u centru srpske prestonice.

- Suzana je radila sa robom po prodavnici. Dizala je promete gazdama i nisu je cenili kako treba. Onda je meni i Suzani pukao film i rekli smo da ćemo ubuduće držati svoju radnju - govori Milić za “Blic” i dodaje:

SU NAM DALI NA ODLOŽENO, A NEKO I NIJE, TAKO DA NISMO MORALI ODMAH DA ULOŽIMO VELIKE PARE

ROBU- Najbitnije je naći dobru lokaciju, koliko god da je skupa kirija, to se na kraju sve isplati. Robu su nam dali na odloženo, a neko i nije, tako da ne moramo odmah velike pare da uložimo. Kad krene posao, to se sve isplati i ta roba se na odloženo plati. Nama je 3.000 evra trebalo da sve pokrijemo.

n

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia