Blic

Njena afera sa Bilom Klintonom je samo vrh ledenog brega

-

SMRT U ZATVORU

Bivšu devojku Džefrija Epstajna i njegovu madam Gislejn Maksvel uhapsio je FBI čime je završena opsežna i duga potraga za ključnom ženom seksualnih zločina pokojnog milijarder­a, koju spajaju i sa bivšim predsednik­om Amerike Bilom Klintonom.

Džefri Epstajn umro je u zatvoru u Njujorku u avgustu prošle godine dok mu se sudilo za pedofiliju. Ima indicija da je počinio samoubistv­o.

Uknjizi „Misteriozn­a smrt Džefrija Epstajna“koju je nedavno objavio „Njujork post“piše da su Gislejn Maksvel i Bil Klinton imali seksualne odnose tokom putovanja Epstajnovi­m avionom „Lolita ekspres“, kao i da ju je bivši američki predsednik posećivao u njenoj kući na Menhetnu. Klinton je demantovao vezu sa Maksvelovo­m, ali se sumnja da je sa njom vrbovao devojke za Epstajna, a početkom 2000-ih uslikani su u milijarder­ovom avionu. Nekadašnji prvi čovek SAD negirao je i takve tvrdnje rekavši da ne zna ništa o seksualnim zločinima Epstajna.

„Bil i Gislejn su imali aferu. Zato je bio oko Epstajna, da bi bio sa njom“, rekao je izvor.

Klintona je sa Epstajnom povezao Netfliksov dokumentar­ac o pedofilu, gde je rečeno da je bio na Karibima sa pokojnim milijarder­om.

Sumnja se da je Gislejn Maksvel angažovala maloletne devojke ne samo za Epstajna, već i za njegove poznate prijatelje i poslovne partnere.

Ova 57-godišnja Britanka je posle kraće afere s Epstajnom ostala sa njim u prijateljs­kim odnosima. Sumnja se da je godinama birala maloletne devojke koje je „trenirala“za seks sa pedofilom.

Jedan od takvih primera poznatih javnosti jeste i slučaj Virdžinije Roberts, koja je 1998. kao 15-godišnjaki­nja radila u velnes centru u klubu u vlasništvu Donalda Trampa „Mar-a-lago“u Palm Biču na Floridi, pa je tamo upoznala Gislejn Maksvel, koja ju je predstavil­a Džefriju Epstajnu.

Najpre joj je ponudila da radi kao maserka za muškarca tri puta starijeg od nje, što se ispostavil­o kao laž.

Slučaj Virdžinije Roberts razotkrila je novinarka Džuli K. Braun „Majami heralda”, kojoj je devojka ispričala da je ubrzo nakon lažne ponude usledio trening. Gislejn ju je podučavala kako da oralno zadovolji muškarce, da bude ponizna i

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? SUMNJA SE DA JE GISLEJN MAKSVEL ANGAŽOVALA MALOLETNE DEVOJKE NE SAMO ZA EPSTAJNA, VEĆ I ZA NJEGOVE POZNATE PRIJATELJE I POSLOVNE PARTNERE
SUMNJA SE DA JE GISLEJN MAKSVEL ANGAŽOVALA MALOLETNE DEVOJKE NE SAMO ZA EPSTAJNA, VEĆ I ZA NJEGOVE POZNATE PRIJATELJE I POSLOVNE PARTNERE
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia