Blic

Aleksandra &Filip Sin kao kruna velike ljubavi

- IVANOVIĆ

je kada je kod kuće.

- Posebno uživam kada nas troje legnemo u krevet i Aleksandar zaspi sa nama, pa ga kasnije prebacimo u krevetac. Mnogo je mirna beba i svi kažu da je za primer. Međutim, dok je bio u stomaku, sve vreme me je šutirao - sa osmehom priča ova zvezda i dodaje da nije sigurna koliko će moći da bude stroga prema mezimcu:

- drugarice koje imaju decu su mi pričale kako pokušavaju da budu stroge u određenim situacijam­a prema njima, ali ja ne mogu da zamislim da budem do kraja stroga. kad mi se onako nasmeje i pogleda me, uvek se raznežim. doduše, ja burnije reagujem od Filipa, on je dosta staloženij­i, ali ćemo videti kako će to sve izgledati kako Aleksandar bude rastao.

Filip ističe da upravo maleni Aleksandar uvek nađe način da mami razvedri tmuran dan i loše raspoložen­je

- nju uvek oraspoloži Aleksandar. U našem odnosu ništa se nije promenilo otkako je sin centar našeg sveta. Osim što je deo naše pažnje preusmeren na njega i meni je drago kada vidim da sam na drugom mestu, kada vidim koliko voli našeg sina, koliko mu je posvećena, i to je normalno. Veoma sam srećan. Aleksandra je divna žena, divna supruga, prijatelj, majka... najsrećnij­a je kada je sa našim sinom i ja sam presrećan zbog toga - otkrio je ponosni otac na jednoj televiziji, a na ove reči Aleksandra se rasplakala pred kamerama.

Brena i Boba je obožavaju

Mladu zvezdu zavoleli su svi u porodici Živojinovi­ć, a Boba često ističe kako je Aleksandra njegova mezimica i da je voli kao rođenu ćerku.

- da, to je istina, ali je obostrano jer to ne može da se odglumi. Mnogo volim Bobu, on je stvarno predivan. Često zato teram Filipa da ih zove sve da dođu kod nas, jer oni se plaše da nam ne smetaju, a ja mnogo volim kad smo svi na okupu - kaže Aleksandra.

U martu ove godine je održano krštenje naslednika Aleksandra u kripti hrama svetog save. najuža rodbina je prisustvov­ala ovom činu, a ponosna mama je priznala da je sam čin preplakala.

- Jako emotivno sam doživela krštenje i bilo je emotivno. Plakala sam, nisam mogla da izdržim. sin Aleksandar uopšte nije plakao, bio je mnogo dobar, odspavao je dvadeset minuta pre krštenja. nismo želeli da rizikujemo slavlje zbog korone, odložićemo samo da prođe ovaj haos. Možda ćemo večeras da nazdravimo u krugu porodice. O poklonu koji smo poklonili Aleksandru ne bih pričala, neka to ostane tajna - istakla je Aleksandra Prijović.

deluje da je novi član porodice svima centar sveta, a Aleksandra ne skriva koliko je ispunjava i usrećuje sama uloga majke, ali i supruge.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia