Blic

SADIK U ARANĐELOVC­U

Titula je apsolutni prioritet

-

Nalazi se Umar Sadik na spisku igrača koji su počeli pripreme, ali se na prozivci nije pojavio. Razlog: od Miloševića je dobio produženi odmor kako bi mogao da se posveti porodici koju nije video mesecima.

- Nijedan igrač nije dobio dozvolu da ide van Srbije, ali Sadiku smo izašli u susret pošto su mu supruga i ćerkica u poseti. Nije on mogao kod njih u Italiju, pa su oni došli kod njega. Trenutno su u Aranđelovc­u, dobio je tri dana duže. Sve je pod kontrolom - kroz osmeh je objasnio Savo Milošević. poručio:

- Apsolutni prioritet je da vratimo titulu u Humsku. To je najveća rana minule sezone, ali i prethodnih sezona. Taj mentalitet moramo da imamo od prvog dana. Biće strahovito teško, ali ne smemo da tražimo opravdanja, nego da pomenuto razmišljan­je imamo od prve do poslednje utakmice u ligi - rekao je Milošević na obraćanju u SC Teleoptik.

Trener crno-belih pojasnio je da nije razočaran promenom plana, koji je podrazumev­ao odlazak na Zlatibor. Zbog pogoršane epidemiolo­ške situacije i na osnovu saveta lekara ekipa će prvi deo priprema svakako odraditi u Beogradu, mada i dalje postoji opcija da od 16. do 25. jula bude stacionira­na na planinskoj lepotici.

- Ni u kojoj meri planovi nisu poremećeni. Čak nam je ovde komotnije. U pripremnom periodu uvek imate na raspolagan­ju više igrača, priključil­i smo šestoricu momaka iz omladinske škole i Teleoptika, operativno nam je lakše na naša dva terena, te uslove ne bismo imali nigde gde bismo otišli, imali bismo samo jedno igralište i jedan termin. S te strane je lakše. Jedini mali problem je što igrači psihološki vole da ih odvedete negde, ali pošto planiramo da na Zlatibor odemo u narednih sedam, osam dana, ako sve bude u redu na nivou države, biće vremena za to.

On je zahvalio Milanu Đuričiću, doskorašnj­em članu stručnog štaba.

- Želeo bih da zahvalim Đumiju za sve što je uradio za nas. Želim da mu zahvalim od srca, ostaće naš prijatelj zauvek i sigurno je da će nam se putevi ukrstiti. Takođe, poželeću dobrodošli­cu Radovanu Ćurčiću. Verujem da ćete i vi brzo saznati ono što mi znamo, a to je koliko kvaliteta ima, i da će nam pomoći u mnogim stvarima zaključio je Milošević.

Među članovima Upravnog odbora i stručnog štaba prisutni su bili i potpredsed­nik kluba profesor dr Vladimir Vuletić i generalni direktor kluba Miloš Vazura.

 ??  ?? PRVI TRENING CRNO-BELIH JE ODRAĐEN U ZEMUNELU
PRVI TRENING CRNO-BELIH JE ODRAĐEN U ZEMUNELU
 ??  ?? SAVO MILOŠEVIĆ JE NA RASPOLAGAN­JU IMAO 28 IGRAČA
SAVO MILOŠEVIĆ JE NA RASPOLAGAN­JU IMAO 28 IGRAČA
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia