Blic

PAO SA DUŠEKA, PA SE UTOPIO

Ronioci Žandarmeri­je juče oko 14 sati izvukli su iz Bovanskog jezera telo Bogoljuba B. (17), koji se utopio u utorak po podne.

- B. Janačković

Nastradali Bogoljub B. bio je neplivač. Kobnog dana plutao je jezerom na dušeku

ZA BOGOLJUBOM JE potraga trajala od utorka, a jedan meštanin pokušao je da ga spase kada je video da se davi, međutim u tome nije uspeo...

Mladić je u trenutku nesreće bio na dušeku samo 3-4 metra od obale, međutim sa njega se prevrnuo, a kako je bio neplivač, nije uspeo da se održi na površini vode.

On je na jezeru bio sa bratom i drugom, međutim i oni su neplivači, pa nisu uspeli da ga spasu.

- Pričao sam mu da ne ide, ajde da mu nisam pričao nego sam mu pričao: “Nemoj, burazeru”, ali me nije slušao. Ležao je na dušeku, išao na jednu pa na drugu stranu. Onda se dušek okrenuo - ovim rečima je Marjan B. (18), rođeni brat Bogoljuba B. (17), opisivao rođacima i meštanima vikend naselja poslednje trenutke koji su prethodili dramatično­m utapanju njegovog brata.

Sestra nastradalo­g mladića Anđa u suzama i lelečući, primila je vest o njegovoj smrti. Ona je sa rođacima došla na obalu Bovna, na mesto gde je iz jezera na obalu izvučeno njegovo telo.

- Bogoljub i njegov godinu dana stariji brat Marjan žive sami. Sami su odrasli i sami su se snalazili. Imali su teško detinjstvo od kada je majka otišla u Ivanjicu. Videćemo da li će sahrana biti sutra, još ništa ne znamo kazala nam je Anđa kasnije, pošto se malo smirila.

Meštani Mozgova svedoče da su i Bogoljub i Marjan dobra deca, iako su imali veoma teško detinjstvo jer im se majka preudala nakon smrti oca pa, su ostali da žive i izdržavaju se sami.

- To su dobra deca, super su. Radili su kod mene, Bogoljub je skoro svaki dan bio kod mene, pomagao mi oko poljoprivr­ede. Čuli smo se juče, išao je neke bale da sakuplja i trebalo je danas da dođe opet i sve kaže ajde Vule, vidimo se večeras. Posle ćerka mi javlja iz Beograda da je na internetu objavljeno da se udavio. Strašno - kaže komšinica iz sela.

n

smatraju da sin treba da se posveti karijeri pa kasnije porodici

SIN VIKTORIJE I Dejvida Bekama, Bruklin, odlučio je da zaprosi svoju devojku Nikol Pelc sa kojom je u vezi proteklih devet meseci. Međutim, ovaj lep događaj uneo je nemir u porodicu Bekam, prenosi „Woman’s Day“. Naime, navedeni tabloid piše kako je porodica sinu postavila ultimatum: „Ili mi ili svadbena zvona“.

- Bekam je rekao svim svojim prijatelji­ma da planira da zaprosi Nikol. Njima se ona zaista sviđa, ali Bruklin nije imao dovoljno vremena da razmisli šta zaista želi da učini sa svojim životom - otkrio je izvor blizak porodici.

Čini se da je zbog nagle ženidbe sina najviše ljuta Viktorija Bekam, koja je zbog toga spremna da ga izbaci iz testamenta.

- Ne žele da se potpuno posveti porodici nego karijeri – kaže izvor za navedeni list.

n

“Glorija”, i dodao:

– Zato je sve možda malo teže, ali isto tako nam pruža prostor da razvijemo naš ritam i rutinu. A kakva je beba Nikola? Pa, mislim da su sve bebe prvih nekoliko nedelja slične. On se žali samo kad

Kako je svet zahvaćen vrtlogom teških okolnosti i iskušenja, mi smo se posvetili odgajanju malog Nikole

mu nešto objektivno treba, a deluje mi već sada da je neverovatn­o jak i definitivn­o uporan. Videćemo, tek se ispilio.

Milenković je od početka veze sa Goricom isticao da se u svemu razumeju i međusobno dopunjuju, pa su te običaje preneli i na brigu oko naslednika.

– Povijanje bebe radimo u zavisnosti od toga ko mu je fizički bliži i ko je na straži. Nekada i u tandemu jer je lakše sa četiri ruke. U početku je bilo komično i nezgrapno, ali sada ga već povijamo rutinski i brzo kao mehaničari koji menjaju gume na Formuli 1 u pit-stopu – pohvalio se violinista.

Inače, Stefan je nedavno priznao da sa suprugom nije imao nedoumica oko imena za naslednika, kao i da zasigurno planiraju još dece.

- Neke od inspiracij­a su nam bile i istorijske figure violiniste Nikole Paganinija i, naravno, Nikole Tesle. Naravno, pričali smo o tome da ne bismo voleli da Nikola ostane jedinac, mada smo u ovom trenutku fokusirani na Goričin oporavak i brigu o Nikoli. Kad dođe vreme, razmišljać­emo o sledećem koraku - objasnio je Milenković.

n

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia