Blic

Era zaražen koronom peva, igra i skače

Folker se nalazi se u jednoj od kovid bolnica u Beogradu, a u javnost je izašao snimak na kome se vidi da je tamo napravio pravu žurku i veselio se s medicinski­m sestrama.

- FILIP JOVANOVIĆ

ERA OJDANIĆ ZARAŽEN je virusom korona, ali sudeći po video-zapisu iz njegove bolničke sobe koji je isplivao, vedar duh i raspoložen­je folkera nisu se promenili.

Pevač se nalazi u jednoj od kovid bolnica u Beogradu, a kako bi olakšao medicinsko­m osoblju i vratio im osmehe, napravio je pravu žurku. Era je, naime, u bolničkoj sobi pevao neke od svojih pesama, a medicinsko osoblje je to prihvatilo s oduševljen­jem. Sestre su čak za folkera imale i muzičke želje, a on se nije libio i da im ispuni. Čak je i sam zaigrao i skakao po sobi, a deluje da mu nije smetala ni infuzija koju je primao. Medicinsko osoblje se osmehivalo, pa su u jednom momentu i oni zaigrali.

Podsećamo, Era je za „Blic” potvrdio da je pozitivan na virus i otkrio da je nekoliko dana imao temperatur­u:

- Ne kašljem i nemam simptome trenutno, imao sam nekoliko dana temperatur­u 38, pa 37,5, ali sada nemam ništa - rekao je folker za „Blic”.

Era je naveo i da se njegov sin leči u bolnici već 12 dana, kao i da sumnjaju da su se zarazili na proslavi koja je bila organizova­na u Erinom hotelu.

- Sin mi je već 12 dana u bolnici. Mislim da smo se zarazili na jednoj proslavi punoletstv­a u hotelu. Sada se osećam dobro. Nadam se da će brzo proći. 

Era Ojdanić je zabavio i bolesnike i medicinsko osoblje koje je tražilo da im pevač ispuni i neke muzičke želje

Bivši zadrugar Marko Miljković odlučio je da posle izlaska iz velelepnog imanja u Šimanovcim­a sa timom pravnih zastupnika presavije tabak i tuži svoje bivše cimere, a među njima će najverovat­nije biti i majka njegove devojke Lune Đogani, pevačica Anabela Atijas.

Idok vozi besni automobil svoje devojke, čekajući da stigne njegov, moderniji, Marko Miljković, uživa u svakom trenutku koji provodi na slobodi, ali ga to ne sprečava da se pozabavi i tužbama koje priprema sa timom svojih advokata. Sa njima redovno sastanči, dok je privatan biznis koji je pokrenuo pre ulaska u “Zadrugu 3” zasad stavio na čekanje.

- Baš sam danas potegao tu priču sa jednim od advokata, ali nismo preciziral­i ko će sve biti tužen. Ima dosta tužbi koje mogu da pokrenem, samo ću da ja izaberem koga ću da tužim. Verovatno ću nekom i oprostiti - kaže Marko Miljković, a na pitanje da li će se među tuženima i Anabela Atijas, on kaže:

- Ne znam, to sve moram sa advokatima da vidim šta i kako. Ja sam generalno mislio Anabeli da oprostim, videću sa advokatima šta je potegnuto. Videću. Nešto je već u procesu.

Prema njegovim rečima, on ne želi da mu išta Anabela oprosti, jer za tim nema potrebe.

- Meni ništa ne treba da oprosti niti joj ja to tražim. Sve je na njoj. Kako ona misli da treba, neka radi. Mislim da se nisam nešto specijalno promenio u “Zadruzi 3”. Imao sam malo više razumevanj­a prema

MILJKOVIĆ SMATRA DA DA MU ANABELA NIŠTA NE TREBA OPROSTI NITI JOJ ON TO TRAŽI

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia