Blic

ANABELA: NINA NIJE ZNALA DA ME JE GAGI TUKAO

-

Anabela Atijas posle izlaska iz “Zadruge” uspostavil­a je bolji odnos sa srednjom ćerkom Ninom, koja nije bila upoznata s tim da ju je njen otac Gagi maltretira­o.

- Nina nije znala ništa o meni. Ono što sam iznela ona je prvi put čula. Mislim da je to bila velika greška što nije znala. Uvek se pitala, a to mi je sada rekla, da sam joj delovala nesretno, zbunjeno, zamišljeno, to što sam čudno reagovala na njenog oca za neke stvari, dešavanja. Ona nikada nije znala zbog čega sam ja ljuta na njega. Počela je da me gleda skroz drugim očima, da me razume - emotivno kaže Anabela, pa dodaje da joj nije ništa govorila o tim situacijam­a jer je mislila da je bolje za njene ćerke da ništa ne znaju. - Verovala sam da ih time negde činim srećnim, ali su one defitiniti­vno osećale tu moju energiju koja je bila negativna. Mnogo se kajem što nisam drugačije sve odradila. Što sam ih štitila od stvari koje su neoprostiv­e, što sam ćutala za neke stvari koje ne treba da se ćute, jer samim tim dajemo loš primer deci da to treba da rade. Nina je bila mala kada se sve to dešavalo, tako da je mogla da se seća samo onoga što sam joj ja servirala. Verovatno sam u njenoj glavici bila ta s kojom nešto nije bilo u redu. Tek sada joj je dosta stvari jasno smatra ona, koja kaže da se Nina videla sa Gagijem, ali da je nije pitala da li su pričali o tim scenama.

- Rekla sam da nikada ne očekujem da mu zameri ako ne oseća potrebu. Provela je vreme sa njim, ali ne znam da li su pričali o tome - istakla je ona.

Luni zato što su joj roditelji tu, zato što je više bio pritisak na nas i treća godina smo tamo. Preko glave nam je svega. Ali u srži sam ostao isti. Smetale su mi iste stvari kao i u “Zadruzi 2” - kaže on, koji je svestan da je bilo ružnih poteza koje je napravio u ovoj sezoni. - Bitno je da smo izašli živi i zdravi. Uradili smo to što smo uradili i ne kajem se. Drugi izlaz nisam video iz pojedinih situacija. Ne ponosim se nikako svojim postupcima. To je rijaliti, totalno neka druga dimenzija. Napolju nema tih pritisaka sa strane, pogotovo kada je javna veza u pitanju i kada si trn u oku svima. To što smo nekada mi preterali u našem ponašanju ne trebaju toliko da nam zameraju, jednostavn­o nismo našli izlaz iz pojediniji­h situacija. Takve stvari ne možeš da zamisliš da bi ti se desile luna i marko odlaze na odmor Za nekoliko dana

Miljković dodaje da je Anabela pogrešno protumačil­a vezu njega i Lune

napolju - smatra Miljković. On dodaje da je Anabela pogrešno tumačila takve scene između Lune i njega.

- Pogrešno je gledala vezu mene i Lune kada je “Zadruga” u pitanju. Da je malo dublje gledala, da je pratila sva moja i Lunina dela, rečenice koje izgovaramo kada nismo za crnim stolom, da je sve to ispratila, možda bi drugačiji utisak stvorila o nama, o našoj vezi. Ali ovako, nažalost, ona je gledala samo žustre svađe, ružne reči koje su izgovorene, ružna dela koja su urađena sa obe strane. Onda je tako ušla uznemirena i nije bila objektivna kada je naša veza u pitanju. Video sam da joj ne mogu da objasnim kako stoje stvari, šta je realna slika naše veze. Ona to ne dozvoljava. Pomirio sam se s tim i distancira­o se - kaže Miljković.

Marko naglašava da su se Luna i on izblamiral­i u dosta situacija.

- Nije nam to trebalo. Šta da radimo, tu je šta je. Posle izlaska, Luna i ja nismo vodili ozbiljnije razgovore. Gledamo da malo odmorimo mozak. Popričaćem­o kada se slegnu strasti - kaže on. 

“Nina nije znala ništa o meni. Ono što sam iznela ona je prvi put čula. Mislim da je bila velika greška što nije znala“

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia