Blic

PRIJA I FILIP ZBOG BEBE U STANU

Živojinovi­ći su odlučili da leto provedu odmarajući se i dok Lepa Brena planira ceo mesec da provede na jahti, pridružili su joj se i naslednici sa lepšim polovinama. Ipak, ove godine su mnoge planove podredili malenom Aleksandru.

- ALEKSANDRA IVANOVIĆ

Folk-zvezda Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovi­ćem odlučila je da zbog pandemije korone celo leto provede na otvorenom moru, a njihova ideja svidela se Viktoru, koji im se pridružio sa devojkom. Odmor je bio preko potreban i Aleksandri Živojinovi­ć, kao i njenom suprugu Filipu, koji su odlučili da se porodici pridruže u Monte Karlu, ali ipak, sve su podredili sinu, te deo odmora provode u stanu, a ne na jahti.

- Filip i Aleksandra vole da letuju sa Brenom i Bobom i nakon Tajlanda gde su zajedno bili prošle godine, rešili su da nastave tradiciju porodičnih odmora. Nakon što je Viktor sa devojkom otišao u Monte Karlo, odlučili su da im se i oni pridruže. Ipak, nakon što su razmatrali sve opcije, odlučili su da neće sa ostalim članovima porodice spavati na jahti, već da će boraviti u stanu kako bi imali sve što im je potrebno za malenog Aleksandra - otkriva naš izvor i dodaje:

- Brena i Boba su se oduševili kada su čuli da im dolazi i ostatak porodice, sve su organizova­li i željno iščekivali malog naslednika. Zbog cele situacije oko pandemije većinu odmora će provesti na otvorenom moru, a poštuju sve mere zaštite kako bi svi bili bezbedni i sigurni. Sa Aleksandro­m i Filipom Živojinovi­ći planiraju da obilaze brojne destinacij­e, od Nice, preko Sen Tropea i Kana, kao i da koriste vreme kako bi uživali u restoranim­a i prelepim

skrivenim plažama. Breni i Priji dodatno olakšava i činjenica da u Francuskoj mogu da se kreću a da ih ne prepoznaju, dodatno se kamufliraj­u i zaštitnim maskama koje stave čim se usidre u luku. Pronašli su način da iskoriste maksimum od leta i ove godine, a kako nema nastupa, obe su mogle veći deo vremena da posvete upravo porodici, te im dogovor oko letovanja nije bio problem.

Nakon celodnevno­g uživanja na jahti, kupanja i obilaženja plaža, ponosni roditelji

malog Aleksandra sa jahte vode u apartman.

- Nakon što provedu ceo dan u uživanju, ploveći i obilazeći, Aleksandra i Filip sa sinom odlaze u stan. Obezbedili su sve što im je

neophodno, prevoz i zaštitu kako bi maleni Aleksandar bio bezbedan tokom leta. Mirna je beba i prija mu odmor, te roditelji nemaju problema sa njim, ali ipak su sve planove podredili upravo njegovim potrebama i navikama - zaključio je naš izvor.

Pre samo nekoliko nedelja za jedan magazin Brena je opisala kako izgleda njen i Bobin život na Azurnoj obali.

- Monte Karlo Boba i ja doživljava­mo kao naš drugi dom i zaista mnogo vremena provodimo u ovom predivnom gradu. Ovde imamo dosta prijatelja s kojima provodimo slobodno vreme. Planovi za ovu godinu su se poremetili nama kao i svima u svetu zbog pandemije korone. To nas ne ometa da uživamo u svim blagodetim­a ovog grada. Divan je osećaj kad živite pored vode. Možete uvek lako da organizuje­te društveni život, ali i da se posvetite svim obavezama ili sebi. Pored Beograda i Monte Karla, koji Boba i ja obožavamo i u kome provodimo mnogo vremena, volimo i Majami - objasnila je muzička zvezda. 

Brena je oduševljen­a što im se pridružio mali Aleksandar na letovanju, pa uživa u vremenu provedenom sa njim

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? provodi aleksandra se viktorovom devojkom sa sandrom
provodi aleksandra se viktorovom devojkom sa sandrom
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia