Blic

JOVANA TOKOM PANDEMIJE BORAVILA NA JAHTI

-

U trenucima kada su želeli da pobegnu iz grada, Miškovići su privatnim avionom odlazili u Crnu Goru, gde su na sopstvenom plovilu uživali u suncu i talasima. Jovana se pohvalila fotografij­om sa odmora, te navela da je ostalo još veoma malo vreme do dolaska bebe.

- Brojimo sitno napisala je kratko pevačica koja će se za nekoliko dana poroditi i na svet doneti devojčicu.

ali je ona prepustila suprugu veći deo posla jer se on u to razume. Ono što ih je dodatno oduševilo jeste da u komšiluku već žive njihovi dugogodišn­ji prijatelji. Kako dalje saznajemo, Marko je birao nameštaj. - Veći deo nameštaja stigao je iz inostranst­va, pretežno iz Francuske i Italije. Nešto od stvari je naručeno i iz Amerike, gde inače Jovana i Marko odlaze nekoliko puta godišnje. Novi prostor u kojem će živeti je prostran, a ceo ambijent je urađen u svetlim tonovima. Njih dvoje su imali sreće da su svi radovi završeni na vreme, pa su se u maju uselili u novi dom. Pored dečje sobe za ćerku Antoninu, oni su posebnu pažnju posvetili i opremanju sobe za bebu koja stiže u avgustu, jer je Jovana u blagoslove­nom stanju - kaže naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Jovanom, ali ona do zaključenj­a ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Podsetimo, u martu ove godine otkriveno je da Jovana i Marko čekaju drugo dete.

- Bila sam ubeđena da nosim dečaka, dok je Marko opet želeo devojčicu, a i Antonina. Pa eto, ispunila sam joj želju. Konačno će dobiti sestru o kojoj sanja već neko vreme - rekla je Jovana nedavno za magazin “Stori”

n

Poštujući sve propisane epidemiolo­ške mere, ekipa serije sa rediteljem Nemanjom Ćipranićem na čelu, snimila je prve kadrove sage koja prati razotkriva­nje krvavog masakra u jednom vlaškom selu u istočnoj Srbiji.

OVE NEDELJE POČELO je snimanje prve domaće TV serije u žanru psihološko­g trilera sa elementima misterije i horora “Crna svadba”. Autor serije je Strahinja Madžarević, dok režiju potpisuje Nemanja Ćipranić. Glavne likove dvojice inspektora tumačiće Uliks Fehmiu i Nikola Kojo, a u ostalim ulogama videćemo i Jelenu Đokić, Slavka Štimaca i Tonija Mihajlovsk­og.

Specifičan naziv „Crna svadba“došao je od starog vlaškog obreda u kojem prilikom smrti mladog muškarca koji je godištem stasao za ženidbu on biva sahranjen u svadbenom odelu, a ispraća ga verenica ili neka druga devojka odevena u venčanicu. Kroz veoma izraženo prisustvo folklornih elemenata i narodnih verovanja iz ovog dela Srbije, upravo će ovaj obred biti jedan od prikazanih verovanja sa kojima će se suočavati i dvojica inspektora.

Serije ovakvog tipa retko su rađene kako u domaćoj kinematogr­afiji tako i u regionu, a iz produkcijs­ke kuće Firefly i partnersko­g Telekoma veruju da će ovaj psihološki triler, koji nas kroz krimi radnju uvodi u svet magije i drevnih obreda, biti potpuno jedinstven TV projekat. Emitovanje je planirano za proleće 2021. godine.

Pored Uliksa, jedan od inspektora će biti i Nikola Kojo, a u seriji ćemo videti i Jelenu Đokić, Slavka Štimca i Tonija Mihajlovsk­og

n

 ??  ?? Obrisao sve fotografij­e sa instagrama
Obrisao sve fotografij­e sa instagrama
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia