Blic

PRODAJE GARDEROBU DA BI ZARADILA

Bivša učesnica „Zadruge“Jovana Tomić Matora zadobila je nekoliko udaraca kada je u petak uveče na nju nasrnuo bivši dečko Sanje Stanković.

- J. ILIĆ

Nedavno je otkriveno da Milica prodaje garderobu putem svog Instagram profila, a ona je istakla da se ne stidi takvog načina zarade.

- Spremna si na sve zarad svog deteta. Nije uopšte bila stvar u tome da meni treba novac da ja prehranim dete. Meni ovaj novac dobro dođe da ja ne trošim svoj novac od košarke zarađen. Večito sam poklanjala i onda kada sam videla čime se blogerke bave i da stvarno i neke bogate žene fudbalera prodaju svoju odeću na raznorazni­m Instagram profilima, rekla sam zašto i ja to ne bih uradila - rekla je Milica Dabović, pa dodala da je prodaja putem interneta i te kako zabavlja.

Incident se dogodio kada je Matora iz jednog prestoničk­og restorana krenula kući. Naime, bivši dečko Sanje Stanković, inače Matorine bivše devojke, fizički ju je napao ispred jednog prestoničk­og restorana, gde je došlo do tuče. - Ok sam... Ništa, ne bih sad da komentariš­em, nervozna sam, tako da... Sad nisam trenutno u elementu, ne mogu da pričam. Desilo se šta se desilo, ne mogu sad da pričam, izvini, molim te - rekla je Matora, a šta se zapravo desilo ispričala je Ivana

Šopić, koja je bila sa Matorom na večeri.

- Ma, nabo Matoru Sanjin bivši dečko u glavu... Sedeli smo, on je sačekao da ona uđe u taksi, izvukao iz auta i nabo! Oni su se pokoškali, posle su sedeli, brecali su jedno na drugo, ozbiljan je haos bio. Bili su u restoranu, ljudi su smirivali. Ona je krenula kući, on je pojurio, izvukao iz taksija i nabo u glavu... Strašno šokirana je bila Ivana Šopić u izjavi za Pink.rs. Ovim povodom se oglasila i Sanja Stanković koja nije mogla da veruje šta se dogodilo:

- Nisam u stanju da se javljam i odgovaram na pitanja. U šoku sam i veoma mi je žao zbog incidenta koji se desio. Za nasilje u bilo kom obliku nemam opravdanja. Molim vas da ne očekujete od mene da odgovaram za tuđe reči i postupke. Ja s tim dečkom nisam u kontaktu i ne znam o čemu se radi. 

 ??  ??
 ??  ?? MATORA NIJE ŽELELA DA PRIČA O DETALJIMA SUKOBA
MATORA NIJE ŽELELA DA PRIČA O DETALJIMA SUKOBA
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia