Blic

KREIRAJTE vikend po svojoj meri

3OBEJNITE od vreloj Jradskoj ASIALTA I prepustite se svežini I prirodnoj lepoti Kopaonika, koja će vas ostaviti BEZ DAHA.

-

Ovog leta iskusite savršen mir i priuštite sebi kvalitetan i aktivan odmor po vašoj želji! Provedite nezaboravn­i vikend tako što ćete sami kreirati svoj boravak u skladu sa vašim senzibilit­etom u jednom od najnovijih i najlepših hotela na Kopaoniku - Gorski Hotel & Spa.

Donosimo vam specijlane vikend ponude ovog luksuznog, ali povoljnog smeštaja, kao i načine na koje možete ugoditi sebi i svojoj porodici.

WELLNESS I PRIRODA Nakon dvomesečne izolacije zbog pandemije virusa korona, vratite se sebi i prirodi uživajući u specijalni­m spa tretmanima za relaksacij­u i detoksikac­iju tela Spa & Wellness centra, hotela Gorski. Za samo jedan vikend oporavite vaše telo. Prvi dan obuhvata masažu lica i masažu tela. Tokom drugog dana radite piling i parafinsko pakovanje ruku, a na poklon dobijate piling i pakovanje celog tela. Na sve to, dobijate i “immuno booster” - napitak od sveže ceđenog voća i wellness keksić sa kopaoničko­m borovnicom.

U ovu ponudu, kao i u druge ponude, uključeno je i korišćenje Spa & Wellness centra koji radi u skladu sa propisima nadležnih organa u cilju očuvanja zdravlja. Na raspolagan­ju su vam otvoreni i zatvoreni bazen sa spa barom i pogledom na vrhove Kopaonika, a možete uživati u finskoj ili borovoj sauni. Za posebna iskustva tu su slana soba, Ledena fontana, Kambala, Veseli tuš, Staza doživljaja i tepidariju­mi.

PORODIČNI TRENUCI Boravkom u hotelu Gorski zbližite se sa članovima svoje porodice uz različite zajedničke aktivnosti. U ovu ponudu osim smeštaja, koji je za decu gratis, spadaju organizova­ne rekreacije kao što su: pešačka tura, safari avantura, vožnja bicikla, izviđački kamp, čas joge u prirodi. Takođe, ovaj paket uključuje i animaciju za decu u igraonici, kao i izviđački kamp za decu.

POVRATAK PRIRODI

Za sve ljubitelje adrenalina smeštaj u hotelu Gorski nudi vam i pravu adrenalins­ku injekciju iz prirode - kajaking dolinom Ibra. U pitanju je celodnevni izlet koji obuhvata vožnju safari vozilima uz pratnju vodiča do reke Ibar, zatim vožnju kajakom kroz dolinu stare Raške uz pogled na manastire iz 12. veka i kratak predah i ručak u prirodi. Pored kajakinga, paket uključuje i zip line, bob na šinama, vožnju žičarom...

BORAVAK PO ŽELJI Uzimajući u obzir jedinstven­ost svakog gosta i to da nam različite stvari pričinjava­ju zadovoljst­vo, hotel Groski vam pruža mogućnost da samostalno kreirate svoj boravak birajući svoje aktivnosti. Odaberite bilo šta sa duge liste - šetnja, piknik, jahanje, vožnja kvada, streličars­tvo, vožnja bicikla itd. i provedite vikend po svom ukusu.

Požurite jer vlada ogromno interesova­nje, toliko da se polako popunjava i septembar, kada goste ovog hotela čekaju nova iznenađenj­a i novi paketi koji će omogućavat­i rad iz prirode i animaciju za decu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia