Blic

PRIVATNE PROBLEME REŠAVAM KOD SVOG PSIHOTERAP­EUTA

Mladi voditelj otkrio je da je imao seks na jednu noć više puta, da ne bi želeo da uđe u rijaliti jer bi ga to degradiral­o, kao i da nikada ne pravi ustupke poznatim ličnostima za novac.

-

GOSTUJUĆI NA „BLIC poligrafu” Ognjen Nestorović imao je ogromnu tremu, međutim, iskreno je otkrio sve detalje iz svog života. Priznao je da zbog turbulentn­e svakodnevn­ice neretko probleme rešava uz stručnu pomoć.

- Istina je da zbog privatnih problema često odlazim kod psihijatra. Mislim da je u 21. veku potrebno svima nama da vodimo računa o našem mentalnom zdravlju. Pogotovo u našoj sferi posla gde je poprilično dramatično, turbulentn­o i gotovo neizvesno - ispričao je Ognjen, i dodao da je istina da mu pojedine kolege često smeštaju probleme:

- Kolege umeju da naprave male probleme, ali na kraju se sve to sredi i dovede u red, kad se ispostavi da to nema veze s istinom. Ali, ja se borim, kao Kalimero. Borim se protiv neistine puno.

Voditelj ima priliku da sarađuje s mnogobrojn­im poznatim ličnostima, ali je na „Blic poligrafu” priznao da nikada ne bi uzeo novac kako bi o nekome pričao lepo.

- Ukoliko bih pravio ustupke za određeni finansijsk­i iznos, mislim da bih sam degradirao i svoju emisiju. Tako da takve kompromise ne pravim - istakao je Nestorović, i priznao zbog čega ne bi voleo da bude deo nekog rijalitija:

- Ne bih se uklopio u celu tu atmosferu. Mislim da bih nakon određenog vremena zatvaranja u sam rijaliti pokazao loše strane, a nekako smatram da mi to nije trenutno potrebno da bih uspešno sprovodio svoju karijeru i emisiju na televiziji. Tako da, bogu hvala, možda nisam prinuđen da se opredelim i da me to primora da moram da kao cilj promocije iskoristim rijaliti. Takođe smatram da ipak ne bih bio pogodan učesnik. Bio bih za produkciju, jer bih pokazao različita stanja zavisno od situacije, kao što su alkohol, drame, tuče... Ali, mislim da bi bilo dobro da ostanem napolju.

Mladi voditelj bio je iskren i po putanju svoje intime, pa je tako priznao da je imao seks na jednu noć. - Pa ne samo jednom. Više puta. Mislim, to je nekako sastavni deo ovog današnjeg života. Čini mi se da to ne treba da bude tabu tema u današnje vreme. 

Pevačica Ilda Šaulić nedavno je imala spontani pobačaj, a kako kaže, uz pomoć svojih najbližih prebrodila je teške trenutke i sada se oseća mnogo bolje.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia