Blic

Ronaldo zaostaje tri gola za napadačem Lacija

-

NAVIJAČI JUVENTUSA SU IPAK SLAVILI TITULU ISPRED STADIONA

na terenu, ali i van njega.

- Selektor Terzić me dobro poznaje, zna šta i koliko mogu, tako da je to sigurno prednost. Malo je drugačije jer je ovo sad klub, ali u suštini Terza je isti. Možda ovde malo opušteniji, pošto nema konstantno­g pritiska kao na prvenstvim­a. Tu je Brankica, koja mi mnogo pomaže...

Buša je do sada igrala u Rumuniji, Poljskoj, Italiji... A u Srbiji je značajan trag ostavila u dresu Vizure.

- I ovde već vidim da je lepo mesto gde živim i da je klub veoma organizova­n. To su neki prvi utisci. U svim državama gde sam igrala bar sam nešto razumela na početku na njihovom jeziku, a sad nema šanse. Neke osnovne reči sam naučila na turskom, ali stvarno deluje baš težak zaključila je Bianka Buša.

Pauza zbog pandemije virusa korona dovela je i odbojkašic­e u neobičnu situaciju.

- Mi svake godine iz klupske opreme uskočimo u reprezenta­tivnu i bukvalno nemamo pauzu. Nema kad ni da nam padne forma... Sad je to trajalo četiri meseca, pa kad smo krenuli odmah su počele upale mišića na sve strane. Biće neobično kad se vratimo, treba se ponovo navići da budeš koncentris­an potpuno dva sata dok traje utakmica. Jedva čekam da počne takmičenje.

Inače, za reprezenta­ciju naredno leto će ponovo da bude izuzetno naporno. Posle Lige nacija, slede Olimpijske igre i Šampionat Starog kontinenta u Srbiji.

- Akcenat je na dva takmičenja, to su Igre i Evropsko prvenstvo. Bez obzira na to što će FIVB možda i da nas na neki način kazni, ako ne budemo igrali Ligu nacija u najjačem sastavu. Veliko je pitanje da li će uopšte da se igra ili ne i šta. Bio bi mnogo veći prioritet samo na Olimpijski­m igrama da se ne igra Evropsko prvenstvo u Beogradu. Teško je da se odigraju oba takmičenja na vrhunskom nivou. Ali nama se i to ranije dešavalo, mislim na rasporede, tako da znamo šta nas čeka - rekao je selektor Zoran Terzić. 

Mislim da smo brojali da sam na utakmici protiv Japana imala 70 prijema, to ja baš mnogo...

(TENT - OBR.) mečevi: 17 setovi: 54 blokovi: 101 indeks 0,016 servis in: 0,019 smečeva 94 smeč ind 21,2

RANK

 ??  ?? ronaldo je potigao
gol, ali imobile ima
pogotka pored svog imena
ronaldo je potigao gol, ali imobile ima pogotka pored svog imena
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia