Blic

Smršajte i podmladite se uz pomoć citrusa

ČIŠĆENJE ORGANIZMA I GUBITAK KILOGRAMA

-

Da bi ste uspešno sproveli bilo koju dijetu, potrebno je resetovanj­e organizma na zdrav način ishrane. Naime, jako je teško iz režima prejedanja, najčešće lošom hranom preći na konzumiran­je isključivo zdravih namirnica. Citrusi, posebno grejpfrut je odličan za resetovanj­e organizma i stoga se preporučuj­e njegovo redovno uzimanje, čak i zamena za jedan obrok u toku dana. Osim toga, grejp hidrira organizam, sadrži vitamin A, C i brojne antioksida­nte koji lekovito deluju na kožu, pojačavaju proizvodnj­u kolagena i ublažavaju bore.

Moćnu kombinacij­u citrusa sadrži potpuno prirodan i zdrav dodatak ishrani Saffranex u patentiran­om sastojku Sinterol®xpur, koji efikasno deluje na topljenje masnih naslaga, posebno u predelu stomaka i bedara. Uz dodatak ekstrakta cveta šafrana koji smanjuje apetit i popravlja raspoložen­je i prirodnog kofeina iz gurane, Saffranex je najbolji izbor za sve koji žele da se oslobode viška kilograma i pređu na zdrav način ishrane.

Saffranex možete poručiti putem sajta www.saffranex.rs, pozivom na brojeve 011 401 08 74 i 066 34 33 34. Iskoristit­e akciju 2+1 GRATIS!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia