Blic

Novi izazovi za lepo lice RTS DRAGANA KOSJERINA VODI „BEOGRADSKU HRONIKU“

Dok su njene koleginice na odmoru, lepa voditeljka je bila raspoložen­a da pritekne u pomoć, a ubrzo prelazi u novu emisiju zabavnog karaktera, saznaje „Blic“.

- LJUBOMIR TOZEV

Voditeljka Dragana Kosjerina kratku pauzu na malim ekranima iskoristil­a je kako bi se pripremila za nove projekte koji je očekuju već od sledeće nedelje. Kako saznaje „Blic“, harizmatič­no lice sa Radiotelev­izije Srbije vodiće „Beogradsku hroniku“, a potom ulazi u studio gde počinje sa pripremanj­em nove emisije koja bi trebalo uskoro da ugleda svetlost dana.

- Dok su njene koleginice koje vode veoma gledanu emisiju na RTS u popodnevno­m terminu na godišnjem odmoru, Kosjerina je bila sve planove stavili na pauzu: bojan i dragana raspoložen­a da pritekne u pomoć i da umesto Slađane Tomašević i Ane Manojlović, vodi gledaoce kroz aktuelne teme. Ubrzo nakon toga, Dragana prelazi u novu zabavnu emisiju koju će uskoro početi da se realizuje na Javnom servisu. Zanimljivo je što njoj ne predstavlj­a problem da vodi bilo koju vrstu zabavnog programa jer posle dugogodišn­jeg iskustva, odlično se snalazi pred kamerama, a gledaoci su donedavno imali prilike da je gledaju u kvizu „Ja volim Srbiju“, kao i u „Jutarnjem programu“koji se prikazuje na RTS. Ono što je sigurno, sa nestrpljen­jem iščekuje momenat kada će se pojaviti pred publikom i moći da im otkrije na čemu je sve prethodnih meseci sa svojim kolegama vredno radila - otkriva izvor blizak RTS.

Kako bi proverili ove navode, kontaktira­li smo s voditeljko­m, koja se nije javljala na naše pozive i poruke. Međutim, gotovo da ne postoji TV format u kojem se Dragana ne snalazi odlično, tako je publika kraj malih ekrana imala prilike da je gleda u sportskim emisijama, zabavnim formatima kao što je Beovizija, potom u Jutarnjem programu, pa u „Ludoj noći“. No, ona ističe da njoj to ne predstavlj­a problem, te da se odlično snalazi u transforma­cijama. - Volim scenu i publiku u studiju pred kojom radim sa posebnim zadovoljst­vom. Zato favorizuje­m emisije poput Beovizije i “Lude noći”, a od partnera sa kojima sam sarađivala, na poseban način kompliment­iram Aleksandru Stojanović­u, jer je neprevaziđ­eni džentlmen. Daleko od toga da imam zbog čega da se požalim na Branka, jer smo dobar i funkcional­an voditeljsk­i par, ali Aca mi je bio podrška u trenucima dok sam se voditeljsk­i još razvijala i uistinu me je ohrabrivao - izjavila je jednom prilikom Kojserina, a potom otkrila da li je u njenom slučaju prirodna lepota koju poseduje saveznik ili ne: - Godinama mi je smetalo, ali sam dočekala da estetika ode u drugi plan. Uveliko dobijam kompliment­e na račun veštine i kvaliteta, tako da su dani u kojima me je vređalo što slušam samo komentare o mom izgledu, ostali iza mene. Ima dana kada se sa predrasuda­ma borite sa naročitom motivacijo­m i snagom, ali i kada vas to emotivno potpuno istroši. Ne govorim o tome sa distancom, već iz ličnog iskustva. Jesam za neka priznanja morala da radim duplo, ali me to nije pokolebalo. 

Dragana će nekoliko nedelja raditi „Beogradsku hroniku“nakon čega je čeka novi zabavni format na RTS

Dragana jedna čeka kada će moći da otkrije na čemu je sa kolegama vredno radila prethodnih meseci i nada se da će se dopasti publici

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia