Blic

Crno-beli u Beogradu treniraju do četvrtka

-

KOŠARKAŠI PARTIZANA JUČE su počeli sa pripremama za novu sezonu. Trener Vlado Šćepanović okupio je ekipu u dvorani “Ranko Žeravica”, gde će raditi do četvrtka kada ekipa odlazi na desetodnev­ne pripreme u Vrnjačku Banju.

Usled zauzetosti Štark arene zbog virusa Covid

19, košarkaši Partizana su u novu sezonu ušli iz svog nekadašnje­g doma, a na prvom treningu se pojavilo 17 igrača: Kodi Miler-mekintajer, Rade Zagorac, Markus Pejdž, Nemanja Dangubić, Nemanja Gordić, Stefan Janković, Ognjen Jaramaz, Brajan Angola, Novica Veličković, Nikola Janković, Rašon Tomas, Uroš Trifunović, Vilijam Mozli, Dušan Tanasković, Luka Tarlać, Nikola Radovanovi­ć i Lazar Stefanović.

U zavisnosti od zdravstven­ih okolnosti, crno-beli će zakazivati pripremne utakmice, a zasad „parni valjak“je potvrdio učešće na turniru u Sarajevu od 4. do 6. septembra.

Uz Partizan, na turniru će učestvovat­i i Igokea, francuski Metropolit­ans i Budućnost. 

mo, niti znamo kada ćemo moći, i to nam je veliki hendikep. Kako smo tek nedavno potvrdili superligaš­ki status, tek sada polako formiramo ekipu, dok je prvi trener i dalje Damir Petković - govori Dragan Vidaković, prvi čovek ekipe iz Subotice, u razgovoru za „Nove subotičke novine“.

- U kontaktu smo sa nekoliko igračica, ali ništa nismo mogli zvanično da dogovorimo, dok nismo znali kakav će nam biti ligaški status. Nadamo se da ćemo u roku od nekoliko dana kompletira­ti ekipu. Sve imaćemo mladu ekipu, ali u subotici Će se igrati dobra odbojka, kaže prvi Čovek kluba vidaković igračice koje su imale ugovor sa Spartakom su još uvek deo tima, jedino više Vučkovićev­a nije u ekipi. Ko će od njih ostati, ko će otići, ko će doći, videćemo u nekoliko narednih dana. Sve će biti domaće igračice, nije nam uspelo prošle godine sa pojačanjim­a iz inostranst­va. Biće to mlada ekipa, a u Subotici će se igrati dobra odbojka, a mora biti što više igračica iz Subotice. Mora tako, jer ko tako ne bude radio, teško će to moći da izdrži finansijsk­i.

 ??  ?? košarkaši partizana rade u dvorani „ranko žeravica“
košarkaši partizana rade u dvorani „ranko žeravica“
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia