Blic

Matić vozi traktor i pomaže u selu

Iako može da se pohvali milionima i titulom jednog od najuspešni­jih srpskih fudbalera, Nemanja Matić ne beži od svojih korena pa mu tako nije teško i da pomogne oko poslova na njivi.

- D. Đorđević

POZNATO JE DA je fudbaler jako vezan za svoj rodni kraj i zato koristi svaku slobodnu priliku da poseti Ub. Ovoga puta pauzu je iskoristio da sa porodicom odmori upravu tamo i upozna naslednike sa zemljoradn­ičkim poslovima.

Nemanja je snimio kako vozi traktor sa sinom i ujedno pokazao da je ostao skroman i dosledan svom poreklu. Fudbaler se silno zabavio sa mezimcem, koji je sve vreme bio nasmejan i oduševljen što njegov tata zna da upravlja ovim vozilom.

Podsetimo, Matić je poznat po tome da neretko ume da pomaže žiteljima svog rodnog kraja, a koliko je cenjen u Ubu govori i da jedna ulica nosi njegovo ime. Njegova porodična kuća se nalazi u selu Vrelo, tik pored Uba, a iako važi za velikog humanitarc­a, fudbaler nikada o tome ne govori. Poznato je da svakodnevn­o pomaže tamošnji fudbalski klub, mnoge preduzetni­ke i da je pomogao obnovu nekoliko crkvi. Svoj novac uvek je bez zadrške trošio pomagajući drugima, a za svoj gušt se retko kada razbacuje.

Inače, pre samo par nedelja, fudbaler je proslavio 32. rođendan sa suprugom Aleksandro­m i decom u Italiji. Kako je veće slavlje izostalo, divan dan su obeležili na plaži, a da rođendan protekne u što

KUĆANemanj­ina rodna kuća se nalazi u selu Vrelo kod Uba, a jedna ulica nosi njegovo ime. radosnijem maniru potrudili su se upravo Matićevi naslednici koji su zajedno sa tatom oduvali svećice sa torte.

Dok njegove kolege uglavnom biraju luksuzna letovališt­a i ne kriju da se razmeću novcem, Nemanja često pokazuje koliko je ostao skroman pa, iako sebi može da priušti mnoge skupocenos­ti, on se zadovoljav­a običnim stavrima, poput vožnje traktora. Zato i ne čudi što je obožavan u svom rodnom kraju. 

Nemanja je snimio kako vozi traktor sa sinom i ujedno pokazao da je ostao skroman i dosledan svom poreklu

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia