Blic

VLASNIK NOĆNOG KLUBA UPUCAN U GLAVU

- ALEKSANDRA ADŽIĆ

Dragan Ristić (61), zvani Čađa, vlasnik poznatog restorana i noćnog kluba, ubijen je juče ujutro u Kaluđerici,blizu svoje kuće, a egzekutor, pre nego što mu je ispalio metak u glavu, namerno je izazvao sudar da bi ga primorao da izađe iz automobila.

Ristić je, prema nezvanični­m informacij­ama, krenuo od kuće u svom “audiju”. Dok je čekao da skrene na Smederevsk­i put, njegovo vozilo udarila je siva “škoda”, i to u zadnji levi deo. Ne sluteći da mu je na taj način postavljen­a zamka da izađe iz automobila i lako postane meta, otvorio je vrata. Izašao je, digao ruke, verovatno u šoku da mu je automobil udaren na taj način. Umesto objašnjenj­a

za neobično čukanje, ubica, koji je otvorio vrata svog vozila, pucao mu je u glavu iz pištolja.

Sam momenat ubistva navodno su videle dve komšinice. Uplašene žene su počele da vrište, a egzekutor ih je nakratko držao na nišanu. Komšinice su zalegle iza Ristićevog autobila, ubica je spustio oružje, zalupio vrata svog vozila i odvezao se. Dok je egzukutor bežao ka Mirijevu, na Draganovo telo naišao je komšija koji se vraćao kući.

- Suprugu i dete sam odvezao oko 8.15 sati na autobus i krenuo sam nazad ka kući. Na putu sam ugledao kako neko leži na zemlji, a prvo što sam pomislio bilo je da se dogodila saobraćajn­a nesreća, odnosno da je neki pešak pregažen. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć, u tom trenutku nisam znao da je reč o ubistvu. Iznenada, iza automobila sam ugledao dve usplahiren­e žene koje su vikale da je muškarac koji leži upucan - rekao je komšija, kome su dve žene ispričale šta se dogodilo.

Ubrzo je došla policija i

SAM ČIN UBISTVA VIDELE SU DVE KOMŠINICE, KOJE JE EGZEKUTOR KRATKO DRŽAO NA NIŠANU PRE NEGO ŠTO JE POBEGAO

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia