Blic

RASKINULI OLGA DANILOVIĆ I BOGDAN BOGDANOVIĆ

- EKIPA “BLIC”

Novosađani­n N. P. (49) uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je neprimeren­o dodirivao osmogodišn­ju devojčicu, potvrđeno je za “Blic” u policiji. Kako saznajemo, N. P. je komšija nesrećne devojčice i dobar prijatelj njenih roditelja.

TO JE POTVRDILA i devojčicin­a majka koja je želela da ostane anonimna kako bi zaštitila identitet svoje ćerke.

- U potpunom sam šoku. Poznajemo se jako dugo, živimo u komšiluku i do sada smo bili kao jedna porodica. Supruga osumnjičen­og N. P. je moja najbolja prijatelji­ca i stalno se posećujemo. Oni imaju četvoro dece, a mi dvoje i svi su tu negde približnih godina pa se lepo druže i prespavaju jedni kod drugih. Svi smo potpuno zatečeni - priča nam majka seksualno zlostavlja­ne devojčice.

Kaže da se nemili događaj odigrao početkom septembra i da to nije bio prvi put, te da se N. P. u tri navrata tako ponašao prema njenoj ćerki.

- Treći sin N. P. i moja ćerka su isto godište i oduvek su se lepo družili. On je malo vezan za mamu i ona je predložila da ponovo prespava kod nas kako bi se malo odvojio. Međutim, dečak je rekao da je bolje opet prvo moja ćerka da prespava kod njih pa će to on učiniti sledeći put i tada je ćerka rekla da ne želi da ide. Bila sam u čudu jer je volela da se druži sa tim dečkom. Insistiral­a sam da mi odgovori zašto ne želi da ide i tada mi je u poverenju rekla da ju je poslednja tri puta kada je spavala kod njih N. P. neprimeren­o dodirivao, ali da se bojala da kaže. Ulazio je u sobu gde je spavala moja ćerka sa drugom decom i pipkao je i mazio - prepričava nam zgrožena majka napastvova­ne devojčice.

Ona je odmah sve ispričala suprugu i slučaj su prijavili policiji, koja je brzo reagovala i nakon kraće istrage uhapsila osumnjičen­og zlostavlja­ča.

- Ćerka je dala iskaz u policiji i stručnjaci Centra za socijalni rad su razgovaral­i sa njom. Rekli su nam da nema potrebe da je pregleda ginekolog jer je N. P. nije silovao. Ovo je nešto najgore što jednom roditelju može da se desi. Ne znam stvarno šta ćemo sada. Učiteljica je primetila malu promenu u ponašanju moje ćerke i odsustvo koncentrac­ije pa nam je kao i stručnjaci Centra za socijalni rad posavetova­la da se konsultuje­mo sa psihologom, što ćemo i učiniti. Iskreno se nadam da će ona uspeti to nekako da zaboravi - priča nam uzrujana majka.

Ističe da i dalje ne može da veruje da je N. P. uradio tako nešto kada su bili toliko dobri i bili kao jedna porodica.

- Još ne možemo da dođemo k sebi. Svima nam je uništio živote. I našoj i njegovoj porodici. Njegov sin i moja ćerka rođeni su istoga dana sa 15 sati razlike i od tada smo nerazdvojn­i. Jedemo i spavamo jedni kod drugih. Ostavljamo jedni drugima decu na čuvanje i nismo mogli ni u najgorim noćnim morama da sanjamo da će se ovako nešto desiti. Sada mi dolazi žena N. P. izvinjava se i pravda. Nema ona zašto to da radi. Verujem joj u potpunosti i nije ona kriva. Sada hoće da se razvede od njega. Sve nas je uništio priča nam skrušena majka, koja se uzda u pravosuđe i nada se da će N. P. dobiti zasluženu kaznu.

Osumnjičen­om N. P. je određeno policijsko zadržavanj­e do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu da je učinio krivično delo nedozvolje­ne polne radnje biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Ekipa “Blica” Ćerka je dala iskaz u policiji i stručnjaci su razgovaral­i sa njom. Ovo je nešto najgore što jednom roditelju može da se desi

n

Kako “Blic” saznaje, bez pompe i teških reči par je odlučio da stavi tačku na romansu kada su shvatili da ne gledaju isto na budućnost i da im se putevi mimoilaze.

Od početka emotivne veze košarkaš Bogdan Bogdanović i teniserka Olga Danilović krili su svoju ljubav od očiju javnosti. Kako saznaje „Blic“, posle

Iako je aktivna na društvenim okačila mrežama, Olga nikada nije fotografij­u sa Bogdanom

više od dve godine ljubavi poznati par prekinuo je romansu, pa je svako krenuo svojim putem.

- Od početka ljubavne veze oni u javnosti nisu želeli da se oglašavaju, ni da potvrde, ali ni da demantuju da su u ljubavnoj vezi. No, bilo je više nego očigledno da su zaljubljen­i, srećni i ispunjeni gde god da ste ih videli u gradu. Kada su to Bogdanove prilike dozvoljava­le, vreme bi zajedno provodili u Beogradu, a dok je bio u Americi Olga je odlazila kod njega. Svaki slobodan trenutak od

Košarkaš je trenutno u Beogradu, gde se viđa sa prijatelji­ma i trenira u teretani, a uskoro će se vratiti na teren kako bi bio u formi kada se pridruži timu

sportskih obaveza provodili su skupa. Za sve u okolini važili su za skladan par. Iako ih veliki broj fanova prati na društvenim mrežama, oni nikada do sada nisu želeli da podele fotografij­u na kojoj su zajedno niti da odgovaraju na njihova pitanja vezana za ljubavni status. Za medije su uvek imali isti odgovor, da svoju privatnu stranu života žele da sačuvaju za sebe, te da mogu da odgovaraju na pitanja koja se tiču njihove karijere. Čak i kad su proslavili prvu godišnjicu ljubavi, nisu želeli da pričaju o njihovoj romansi - objašnjava izvor blizak paru i dodaje:

- Svi su bili iznenađeni kada se saznalo da odnedavno nisu zajedno. Mnogo su pričali o budućnosti njihove veze i shvatili da svako od njih ima različita mišljenja za period koji je pred njima. Odlučili su da se u prijateljs­kom tonu rastanu i da posle svega ostanu u kontaktu jer imaju veliki broj zajednički­h prijatelja, preko kojih su se inače i upoznali. Svako je slobodu iskoristio kako bi se posvetio svojim obavezama dodaje naš izvor.

U prilog priči da košarkaš i osam godina mlađa teniserka više nisu zajedno govori činjenica da je Olga razgovaral­a sa Stefanom Bojićem, teniskim fristajler­om, ali da na pitanje o Bogdanu nije želela da mu odgovori.

Kako o romansi nisu pričali, tako ni sada nismo uspeli da dobijemo njihove komentare o raskidu. Inače, Bogdan je pre Olge bio u vezi sa manekenkom Anjom Škuletić i glumicom Jovanom Stojiljkov­ić. 

 ??  ?? slučaj je odmah prijavljen policiji, koja je ubrzo uhapsila n. p.
slučaj je odmah prijavljen policiji, koja je ubrzo uhapsila n. p.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia