Blic

Razmišljal­a sam da se preselim na selo

Pevačica otkriva da voli često da ode kod bake i deke, te da se nosila mišlju da sa suprugom i sinom svoj dom premesti u neko mirnije mesto.

-

PEVAČICA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ odgovarala je otvoreno na pitanja svih onih koji su poželeli da nešto više saznaju o njoj. Osim pohvala i pitanja koja su bila u vezi sa njenim izgledom, pevačica nije preskočila i ona škakljiva. Ona je, između ostalog, otkrila da nova pesma stiže uskoro, a album sledeće godine, te da se malo ulenjila zbog toga što joj je sin Aleksandar prioritet.

- Nova pesma stiže za desetak dana, a album sledeće godine. Korona je poremetila sve moje planove. U međuvremen­u sam odlučila da zamenim neke pesme, tako da ni ja sama ne znam kada će to biti, ali ću se potruditi da bude što pre - obećala je Aleksandra, a na pitanje da li je razmišljal­a da se preseli na selo, otkrila:

- Jesam, i najviše volim da odem na selo kod bake i deke.

Pevačica je otkrila i da nije u kontaktu sa bivšim momcima, ali da se pristojno pozdrave kada se sretnu, a na pitanje koju je školu

Aleksandra je otkrila da ne voli od naslednika da bude razdvojena ni dva dana, te da joj je on postao prioritet otkada se porodila završila, šaljivo odgovorila:

- Nisam ti ja neke škole završila, ali najvažniju, životnu jesam.

Prijovićev­a je u odgovorima otkrila i da joj je Šaban Šaulić predvideo blistavu karijeru, da se više druži sa muškarcima nego sa ženama i da joj nisu strani kućni poslovi.

- Sve sem kuvanja znam da radim - poručila je pevačica i otkrila tajnu vitke linije:

- Pazim šta jedem i počela sam ozbiljno da treniram. I dalje sam na režimu ishrane, ali često ne mogu da odolim jer oko mene svi stalno kuvaju i spremaju razna jela. 

 ??  ?? publiku Će za desetak dana obradovati novom pesmom
publiku Će za desetak dana obradovati novom pesmom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia