Blic

PRIŽELJKUJ­EM FILMSKU ULOGU

-

Piale iskreno kaže da nakon rada na serijama priželjkuj­e filmsku ulogu.

- Voleo bih da posle ovoga dobijem jednu filmsku ulogu. Žanr mi nije toliko bitan koliko mi je bitno to da verujem u to što bih radio i da uživam sa ekipom sa kojom radim.

presvlačim, uspavljuje­m, pevam, mućkam, dohranjuje­m ako treba, jedino ne dojim, još uvek - u svom maniru priča Stevan i otkriva kako su odabrali ime za naslednicu. - Dugo se većalo. Stizali su predlozi sa svih strana. Uni sam kupio tri knjige sa imenima. Ona je to ozbiljno shvatila i svaki dan sam dobijao po nekoliko predloga dok nismo stigli do Rose. Ime Rosa je bilo „radni naziv“mesecima dok mesec dana pred porođaj nismo definitivn­o presekli. Na njegovim društvenim mrežama često se može videti kako ostavlja šaljive statuse na temu roditeljst­va, pa smo ga pitali da li je stigao da se uživi u tu ulogu. - Mislim da sam se prilično uživeo i mislim da ću se tek uživeti tokom ovog mini raspusta na kom smo sad - kaže Piale koji ima pauzu u snimanju. Ipak, za to vreme se ponovo reprizira serija “Selo gori, a baba se češlja” u kojoj je imao jednu od prvih uloga.

- Gledam na to kao na jedno lepo iskustvo i kao na neki prošli život. Kada pomislim da se to snimalo pre 12 godina, malo se naježim. Mnogo mi je slatko što smo i u toj seriji Olja i ja bili par. Uhvatio sam pre neki dan tih par scena i baš mi je bilo milo.

Sa druge strane Luka iz “Igre sudbine” je postao popularan, pa smo ga pitali da li je zadovoljan kako se odvija njegov lik.

- Iskreno, ja sam od početka drugačije zamišljao razvoj Luke Ožegovića/ Kanačkog. Ali serija ima neverovatn­u gledanost i ljudi su vezani za TV ekrane tako da mi ostaje samo da se prepustim i verujem Žarku, jer osim toga što je očigledno kupio ljude, on jedini ima celinu priče u glavi. 

KADA SE ZOVE. KAKO BEBA DA

SMO VEĆALI

TRI KNJIGE SA IMENIMA UNI SAM KUPIO

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia