Blic

Luna i Anabela se viđaju zbog Blankice

Dok je Atijasova bila na odmoru Đoganijeva je iskoristil­a priliku da bude sa mlađom sestrom i odvela je u Zoo vrt, gde su uživale u zajedničko­m vremenu.

- A. V. DUNJA ĐORĐEVIĆ

Marija Šerifović je promenila imidž, ali se to, izgleda, nije dopalo jednoj obožavatel­jki pa je usledila zanimljiva prepiska.

“Šta je sa kosom? Otkaz frizeru pod hitno! Duša me boli kad pomislim da si verovatno gomilu para dala za ovaj nedostatak inspiracij­e”, napisala je, između ostalog, jedna žena koja prati Mariju. “Poštovana Aleksandra, ovu frizuru sam ja želela. Meni je jako lepa i zaljubila sam se i u frizuru i u sebe.

Doduše, iznova.

Frizuru nisam platila, častila me prijatelji­ca.

Da li vam je sada lakše?”, napisala joj je

Šerifoviće­va.

“Lakše mi je zbog para..

Ako si ti srećna...”, odgovorila je obožavatel­jka.

“A kako ja mogu da vidim vas, pa da vam kažem šta se meni ne sviđa? Pozdrav”, napisala je Marija.

Luna Đogani odlučila je da slobodno vreme iskoristi na kvalitetan način i provede ga sa Blankicom i ujedno izgladi odnose sa mlađom sestrom, koja je bila ljuta na nju zbog svađe sa majkom Anabelom tokom “Zadruge 3”.

- Nakon izlaska iz rijalitija Luna se na sve načine trudila da nadoknadi izgubljeno vreme sa sestrama, a kako je posebno vezana za malenu Blankicu bilo joj je jako bitno da ispravi sve nesporazum­e sa njom s obzirom na to da je i sama navela da je ljuta na Lunu zbog učestalih svađa sa Anabelom - navodi izvor i dodaje da je to rezultiral­o i da Atijasova počne da se viđa sa najstarijo­m ćerkom:

- Anabela i Luna nisu u dobrim odnosima, pogotovo nakon Lunine veridbe kojoj nije prisustvov­ala. Iako je to potpuno slomilo Atijasovu one su u kontaktu koji je više strogo poslovan, nego porodičan. Kako je Anabela otputovala na odmor sa Andrejom Atijsom, ostavila je Blankicu sa Lunom kako bi mogle da provedu zajedničko vreme. Iako je to bio trenutak kada su se majka i ćerka napokon srele oči u oči, i dalje su u zategnutim odnosima, pa se viđaju samo zbog Blankice.

Iako ni jedna ni druga ne žele da komentariš­u njihov odnos u javnosti, jasno je da je Anabela jako povređena. - Poznato je

 ??  ??
 ??  ?? NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA LUNA SE NA SVE NAČINE TRUDILA DA NADOKNADI IZGUBLJENO VREME SA SESTRAMA, BILO JOJ JE JAKO BITNO DA ISPRAVI SVE NESPORAZUM­E SA BLANKICOM
NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA LUNA SE NA SVE NAČINE TRUDILA DA NADOKNADI IZGUBLJENO VREME SA SESTRAMA, BILO JOJ JE JAKO BITNO DA ISPRAVI SVE NESPORAZUM­E SA BLANKICOM
 ??  ?? KADA JE OTPUTOVALA NA ODMOR, ANABELA JE BLANIKICU OSTAVILA SA LUNOM
KADA JE OTPUTOVALA NA ODMOR, ANABELA JE BLANIKICU OSTAVILA SA LUNOM
 ??  ??
 ??  ?? 6$))5$1(;
6$))5$1(;
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia