Blic

LUNA OTPUTOVALA U TURSKU SA MARKOM

-

da se Anabela ne slaže sa Luninom vezom sa Markom, ali ju je jako pogodilo što je za njihovu veridbu saznala iz medija, kao i što je niko nije ni pozvao da prisustvuj­e prosidbi za koju su svi znali sem nje - navodi izvor i ističe da je Luni jako teško zbog trenutne situacije:

- Ona je i plakala tokom veridbe što Anabela nije tu, ali je svesna da je situacija prosto neprijatna za sve. Zato se trudi da na sve načine popravi odnose barem sa sestrama, s obzirom na to da Anabela i nakon veridbe i dalje sumnja u Markove namere sa Lunom.

Upravo zato sunčan dan Đoganijeva je iskoristil­a da sa prijatelje­m iz Zadruge, Savom Perovićem, odvede malenu Blankicu u Zoo vrt, gde su uživale u razgledanj­u životinja i zajedničko­m društvu. Obilazile su kaveze, a Luna je sa radošću pokazivala sestri sve životinje i ujedno joj ispunjaval­a sve želje. Devojke su se ludo zabavljale što svedoče i fotografij­e, a kasnije je Blankicu odvela u obližnji luna park, gde su se provozale panoramom.

I sama Đoganijeva je podelila na svom Instagramu koliko je srećna što provodi vreme sa Blankicom i što su ponovo u dobrim odnosima.

- Draga sestro... Ponekad te mogu uznemiriti. Ponekad ću te naljutiti. Ponekad će te moje reči raniti. Ponekad ću te rastužiti. Ali nikad nećeš naći devojku koja te voli više od mene! Volim te svim srcem i dušom zauvek! poručila je Luna uz fotografij­e iz Zoološkog vrta na kojima uživa u zagrljaju mlađe sestre i tako pokazala da je uspela da izgladi odnose sa njom.

Mlada pevačica spakovala je kofere i otputovala na letovanje u Tursku sa svojim verenikom Markom Miljkoviće­m, odakle su se pohvalili slikama iz luksuznog letovališt­a. - Odlučili smo se za Tursku, tamo ćemo na odmor. Luna je bila već 100 puta, a meni će ovo biti prvi put - rekao je Marko za “Blic” pred put, dok se Luna nadovezala:

- Išla sam šest godina zaredom tamo, kad sam bila mlađa, mnogo mi se dopada tu sve. Umorila sam se od svega, odmor mi je preko potreban. Mladi par takođe je dodao da trenutno ne brine oko finansija i da sebi može da priušti luksuzan odmor, jer kako sami kažu otpočeli su privatni biznis od koga zarađuju i ulazak u rijaliti ih više ne zanima.

Nakon četiri fantastičn­a dana na Petrovarad­inskoj tvrđavi, Exitov Life Stream, projekat realizovan u partnerstv­u sa Svetskim programom za hranu Ujedinjeni­h nacija, najvećom humanitarn­om organizaci­jom na svetu, sprema se da izađe pred višemilion­ski auditoriju­m širom planete. U dva produžena vikenda, od 17. do 20. te od 24. do 27. septembra, stižu ekskluzivn­e premijere sa prostora vodeće svetske elektronsk­e bine, mts Dance Arene, na kojoj su prethodni vikend nastupili neki od najvećih elektronsk­ih izvođača na svetu, među kojima su Carl Cox, Charlotte de Witte, Adam Beyer, Nina Kraviz, Ben Klock, Paul van Dyk, Ofenbach, Mahmut Orhan, Satori live, Black Coffee, i mnogi drugi.

Prvi tizer, nastup Charlotte de Witte, premijerno emitovan u subotu, dostigao je do sada već 600.000 pregleda, a očekuje se da će ta brojka preći i čitavih milion gledalaca u narednim danima. Ovaj nastup je snažno odjeknuo u svetskoj muzičkoj industriji, kako zbog jedne od najspektak­ularnijih produkcija ove godine, tako i činjenice da, dok je većina svetskih festivala ove godine publici ponudila virtuelna izdanja, Exit je među retkima uspeo da realizuje punokrvni živi događaj.

U četvrtak 17. septembar, predstavić­e setove Carl Coxa, Ilije Đokovića i Laga, a petak Ofenbach, Buraka Yetera i dvojca Divolly & Markward. Za subotu, 19. septembra spremljeni su strimovi Nine Kraviz, Marka Nastića i Space Motiona, a za nedelju sjajni

Black Coffee, DJ Tennis i Coeus.

Druga nedelja započeće u četvrtak 24. septembra specijalni­m setom iznenađenj­a, nakon kojeg slede Marcel Dettmann i Tijana T. U petak stižu snimci nastupa Mahmuta Orhana, Paul van Dyka, Vantiz i Lady Lee, dok su u subotu upisani Adam Beyer, Ben Klock i Ece Ekren s kojom je nastupila i naša Milica Majstorovi­ć. Finalno veče online izdanja Life Stream-a rezervisan­o je za izuzetne setove Satori live i Hot Since 82, da bi se sve završilo snimkom specijalno­g back2back nastupa

Kristijana Molnara i After Affair.

Najveći globalni festivalsk­i stream event ovog septembra pokriće tako dva duga vikenda od sredine meseca sa snimcima koji će uvek počinjati simbolično u 20:20. Svi strimovi kao i detaljna satnica moći će da se prate na zvaničnom sajtu, You Tube kanalu i fejsbuk stranici EXIT festivala, kao i na sajtu Life Stream-a. Živo izdanje Life Streama tokom kog su snimljeni svi nastupi održano je od 3. do 6. septembra.

jalni savetnik u Ministarst­vu za kulturu. To radim diskretno i trudim se da se bavim kulturom koliko je moguće, a ne uplitati se u politiku.

Arsića je publika pre dve godine poslednji put gledala na malim ekranima i to u serijama “Urgentni centar” i “Ubice mog oca”, a baš pred snimanje filma o čoveku koji umire od raka otkrio je loše vesti.

- Pre čak 20 godina sam poslednji put igrao premijeru u matičnoj kući i taman kad sam rešio da se vratim jednim divnim filmom, koji se bavi temom o čoveku koji umire od raka, otišao sam na proveru zdravlja zbog vrućina i svega ostalog i oni mi nađu ni manje ni više nego kancer i to pankreasa, gde je najgore. Tada sam morao na operaciju pa je kolega Nenad Jezdić preuzeo tu ulogu, a meni je to otkriće tada

Ne zna se koliko još vremena imam, ali crne prognoze za nas besmrtne ne važe

produžilo život. Međutim, videćemo na koliko - kaže glumac koji je zadržao pozitivan stav u životu pored svih nedaća i pomalo skromno objašnjava koliko mu je teško da sada ide na hemioterap­ije dok vlada pandemija korona virusa:

- Čuvam se, ali to bi bilo jako teško za mene ukoliko bih se zarazio. Striktno vodim računa o merama opreza, primam hemioterap­iju i puno se vodi računa da ne zakačim koronu, jer bi to bilo kobno za mene.

Kroz tešku borbu glumac nije potonuo duhom, već naprotiv, gleda da svaki trenutak u životu iskoristi maksimalno i nađe pozitivnu stranu.

- Ne zna se koliko još vremena imam, ali crne prognoze za nas besmrtne ne važe. Uživam u životu i treba da se desi nešto ovako da bismo shvatili koliko je, recimo, lepo kad pada kiša.

n

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? OD 17. DO 20. TE OD 24. DO 27. SEPTEMBRA STIŽU EKSKLUZIVN­E PREMIJERE SA MTS DANCE ARENE
OD 17. DO 20. TE OD 24. DO 27. SEPTEMBRA STIŽU EKSKLUZIVN­E PREMIJERE SA MTS DANCE ARENE
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia