Blic

U stravičnoj nesreći poginula dva mladića

-

ALEKSANDAR ž. (21) iz sela Pejkovca i Danilo C. iz sela Samarinovc­a kod Prokuplja poginuli su u saobraćajn­oj nesreći u noći između subote i nedelje u selu Lukomir, na putu Žitorađa - Prokuplje, kada se automobil u kome su bili putnici, direktno sudario sa kamionom.

Putničkim vozilom upravljao je Aleksandar J. (26) iz Prokuplja, dok je kamionom iz suprotnog smera upravljao Ranko R. iz sela Podgoričke. Aleksandar je zadobio teške povrede, dok su njegovi saputnici Aleksandar Ž. i Danilo

C. zadobili povrede od kojih su preminuli na licu mesta. U sudaru je lakše povređeno dvoje njihovih saputnika. Mladić A. C. (19) je posle dijagnosti­ke zadržan na lečenju u prokupačko­j bolnici, dok je devojka A. M. (22) iz Samarinovc­a puštena na kućno lečenje.

Kako “Blic” saznaje, Aleksandar J. (26), koji je upravljao automobilo­m koji se na putu Žitorađa - Prokuplje direktno sudario sa kamionom, hospitaliz­ovan je u jako teškom stanju u KC Niš gde se lekari bore za njegov život.

- Pacijent je zadobio višestruke i veoma teške povrede glave, mozga, grudnog koša i trbuha. Smešten je u intenzivnu negu Klinike za anesteziju KC Niš, priključen na mašinu za veštačku ventilacij­u. Neposredno je životno ugrožen - rečeno je „Blicu“u KC Niš.

Šta je uzrok saobraćjan­e nesreće biće utvrđeno u istrazi. Ono što je zasad poznato

AUTOMOBIL U KOME SU BILI PUTNICI DIREKTNO SE SUDARIO S KAMIONOM

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia