Blic

Mbape najavio da na leto napušta PSŽ

-

SVI ALARMI SU se oglasili, najviši nivo uzbune u fudbalskoj Evropi je na snazi – Kilijan Mbape je poručio upravi Pari Sen Žermena da odlazi narednog leta! Senzaciona­lnu vest donosi ugledni britanski list Tajms, koji se gotovo nikada ne razbacuje informacij­ama bez pokrića. Mbape je za naredno leto najavio pravi blokbaster u kojem će verovatno svi evropski bogataši pokušati da se domognu verovatno najznačajn­ijeg potpisa današnjeg fudbala!

„Tajms“navodi da postoje dva razloga zašto se Mbape odlučio za ovako radikalnu meru. Prvi leži u tome što PSŽ iznenađuju­će još nije odgovorio na njegov zahtev da se pregovara o novom ugovoru koji ističe u julu 2022, dok je drugi taj što klub i dalje nije doveo nikakva bitna pojačanja za sezonu koja je već počela, a u kojoj je cilj da se ode korak više u Ligi šampiona i konačno osvoji Ušati pehar!

Ono što najviše zbunjuje sve u ovom momentu jeste zašto PSŽ još nije dao Mbapeu novi ugovor?! U prvoj varijanti govorilo se da će Mbape dobiti isti ugovor kao Nejmar i platu od 37 miliona evra, da bi se onda u vreme kada je Real agresivno obletao oko Francuza pročulo da Sveci spremaju za svoju zvezdu basnoslovn­ih 50 miliona evra godišnje. Od toga nije bilo ništa. 

 ??  ?? dosta mu je igranja u pariskom klubu: kilijan mbape
dosta mu je igranja u pariskom klubu: kilijan mbape

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia