Blic

Suarez ne želi ni da mrdne iz Barselone

-

BARSELONA JE USPELA da spusti Vidalovu odštetu na milion i po evra, sledeće sezone je trebalo da primi osam, ali Čileancu se žuri u Inter, dogovor je postignut, već danas treba da stigne u Italiju. Sa Luisom Suarezom priča je drugačija - još jednom su mu klub i trener Ronald Kuman poručili da ne računaju na njega, ali Urugvajac ne brine.

Naime, njemu se ne žuri, i da ostane do kraja sledeće sezone na klupi, imao bi 15 miliona evra i postao slobodan. Ugovor mu se automatski produžuje ako odigra 60 odsto utakmica, no to je naučna fantastika.

Juventus ga pritiska da požuri, ima dogovor, ali mora da položi italijansk­i jezik i da dođe kao slobodan igrač. Barselona ne popušta, ne želi da mu isplati poslednju godinu ugovora, ali priča se da Suarez neće popustiti. Ljut je zbog toga što su ga otpisali bez šanse i spreman da sedi na tribinama do kraja sezone.

Barsa to sebi ne može da priušti, ali ni da mu isplati ceo iznos, jer tu nema poente, pregovori traju, iz Suarezovog okruženja tvrde da je sve u Barsinim rukama, da će “El Pistolero” izvršavati svoje obaveze. Priča se da čeka i Atletiko, da, ako Suarez ne dobije dozvolu za odlazak u Italiju kao EU igrač, možda pristane na manju ponudu “jorgandžij­a”. 

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia