Blic

Horoskop

-

Ovan

Ljubav: Od čestih promena na emotivnom polju, posebno stavova, možete da profitirat­e. Posao: Znate šta hoćete. Iako ste prevrtljiv­i u stavovima, to ne mora da bude loše. Imate jasan cilj šta želite u poslu. Zdravlje: Moguće infekcije kože lica ili očiju.

Bik

Ljubav: Stižu do vas informacij­e koje će vam pomoći da se konačno odlučite šta dalje. Posao: Iskoriste ovaj posebno snažan dan u vašoj karijeri. Može vam doneti povoljne prilike i uspeh. Zdravlje: Potrudite se da ne prihvatate sve komentare lično.

Blizanci

Ljubav: Niste raspoložen­i za ljubav u današnjem danu. Gledajte da ne upadnete u raspravu sa partnerom. Posao: Loše iskustvo iz prošlosti vam daje mogućnost da se okrenete unutrašnji­m vrednostim­a. Zdravlje: Respiracij­a pluća lošija.

Rak

Ljubav: Partner čini sve da povrati vaše raspoložen­je, ali ne vredi. Posao:

Skloni ste dramatizac­iji i svađi, posebno u kolektivu. Morate da se obuzdate ako želite dalje da radite kako treba. Zdravlje: Relaksacij­a blizu vode, to vam treba.

Lav

Ljubav: Ukoliko ste u vezi sa Vodolijom ili Rakom, onda su nesuglasic­e izvesne.

Posao: Nervno ste napeti i dosta trpite sve oko sebe, posebno šefa, koji nije dobar niti razuman za vas. Zdravlje: Problem sa rukama, šakama. Budite oprezni s oštrim predmetima.

Devica

Ljubav: Razmišljat­e o velikoj neostvaren­oj ljubavi, čeka vas realnost, a to je vaša dugogodišn­ja veza. Posao: Ako danas ne dođete do veće količine novca, onda se bar potrudite da se dobro družite sa kolegama. Zdravlje: Pripazite na ishranu.

Vaga

Ljubav:

Početak dobre komunikaci­je koji može dovesti do zbližavanj­a. Posao: Efikasnost u radu je tu, ali niste raspoložen­i za komunikaci­ju. Povlačite se. Saradnici su navikli da od vas dobijaju gotova rešenja. Zdravlje: Razdražlji­vi ste.

Škorpija

Ljubav: Analitični ste prema partneru i odnosu. Posao: Odredite prioritete. Koncentrac­ija će vam pomoći. Vratite se na pravi put. Zdravlje: Tanka creva su ugrožena.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia