Blic

PLAŠIM SE DA će ME OPET NAPASTI

Glumac kaže da je zbog kontinuira­nih pretnji koje je dobijao mesecima podneo i zahtev za zabranu prilaska radnika koji ga je udario. On ističe da zbog modrice još neko vreme ne može da glumi u projektima koje je dogovorio.

- FILIP JOVANOVIĆ

Glumac Petar Strugar našao se u centru medijske pažnje kada je prijavio radnika Ivana G. da ga je fizički napao na salašu u Jakovu, gde je on zakupac. Povrede na licu glumac je pokazao javno, a slučaj prijavio policiji. Napadaču je izrečena kazna šest meseci kućnog pritvora, ali Petar u razgovoru za „Blic“kaže da oseća strah da bi ponovo mogao biti napadnut.

PODNETA PRIJAVA

- S obzirom na to da te pretnje traju već neko vreme, vrlo je moguće. Nisam odlazio na salaš, niti ću odlaziti dok ne rešim situaciju vezano za drugi prostor. U utorak je podnet zahtev za zabranu prilaska pa se, eto, osećam malo sigurnije. Opet sa druge strane, nikome to ne ide u korist. Tu dolaze deca, rade kod nas i treniraju.

Postoje pretnje pisane porukama od čoveka koji me je udario. To traje već neko vreme

Prošli vikend su skakali i dobili medalje, napreduju deca, a i konji. Sve ide kako treba i ova situacija mi zaista nije jasna - kaže Strugar, dodajući:

- Voleo bih da ne utičem dalje na ishod suđenja jer je čitav slučaj u nadležnim službama prijavljen i oni će se dalje baviti time. Proteklih dana sam čitao razne stvari za ovo, između ostalog da je ovo scenska šminka. Ovo nije scenska šminka. Zbog ovog sam onemogućen da snimam dalje, da se bavim svojim poslom dok ne prođe. Ova situacija traje već dosta dugo. Postoje pretnje pisane porukama od čoveka koji me je udario. To traje već neko vreme. Nadležni organi će se baviti time zašto su nam gasili vodu na 40 stepeni da ne možemo da operemo konje, zašto su vređali nas i naše osoblje vlasnik salaša i njegov radnik koji nema nikakvo mesto u našem klubu i u prostoru koji smo

 ??  ??
 ??  ?? petar je konjički klub otvorio na proleće
petar je konjički klub otvorio na proleće

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia