Blic

NIŠTA OD VLALUKINA

- EKIPA “BLICA”

Vežbali smo sve situacije, ako gubimo, ako vodimo, ako dođe do penala, rekao je trener Aleksandar Stanojević.

Fudbaleri Partizana svesni su uloge favorita u večerašnje­m (19 sati) meču sa moldavskom ekipom Stinful George, odnosno Svetim Đorđem.

Bez obzira što gostuju, trener Aleksandar Stanojević kaže da je ekipa spremna da se plasira u treće kolo kvalifikac­ija za Ligu Evrope.

- Vežbali smo sve situacije, ako gubimo, ako vodimo, ako dođe do penala. Za sve smo se spremali. Momci su fokusirani, spremni - rekao je Stanojević.

Sfintul je uoči gostovanja Partizana slavio u domaćem prvenstvu. Savladao je Sperancu Nisporeni sa 2:0 na gostovanju, golovima Vitalija Plamadeala i Romana Volkova u prvom poluvremen­u. Belorus Volkov je ujedno i najbolji strelac sa pet golova na sedam mečeva.

- Pratio sam sve što su rekli i kako nas vide. Kažu

Kako dani prolaze, tako je sve manje opcija da Partizan dobija pojačanje. Pogotovo u odbrani, gde su bekovske pozicije označene hroničnim problemom. A vreme curi. Levi bek Ivan Obradović zahvalio se čelnicima crno-belih, a svi su izgledi da ni na suprotnom kraju terena ekipa neće dobiti osveženje kakvom se nadao Stanojević. Novi trener označio je Jovana Vlalukina potencijal­nim rešenjem, međutim, u ovom trenutku dolazak mladog fudbalera Metalca je neizvodlji­v. Pre svega zbog stava Milanovčan­a da na ime obeštećenj­a zahtevaju 200.000 evra.

KOJI STANOJEVIĆ JE SVESTAN RIZIKA ALI ZNA DA JE DONOSI JEDAN MEČ,

NJEGOV TIM KVALITETNI­JI

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia