Blic

Robijaš starleti preti smrću, Stanija: Apelujem da se reaguje

Pre pet godina me je ovaj čovek javno reketirao. Sad javno preti smrću! Dosta više! Ovo nije rijaliti, ni šou-biznis, ovo je moj život i meni se večeras javno pretilo smrću - uplašena je Dobrojević­eva.

-

ROBIJAŠ KRISTIJAN GOLUBOVIĆ pobesneo je što mu je Dobrojević­eva nedavno spomenula dete, ističući da ćerka “nije zapravo njegova”, pa je šokirao jezivim i skandalozn­im pretnjama upućenim starleti.

- Zaklinjem se sada u svoje dvoje dece da ću ubiti Staniju Dobrojević lično, ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini zbog uvreda na račun dece. Ubiću svakoga ko mi uvredi dete, po cenu da idem 40 godina na robiju kazao je on, dok se svi pitaju ima li kraja njegovim ispadima i pretnjama.

Starleta Stanija Dobrojević odmah je reagovala na pretnje bivšeg robijaša.

- Nisam verovala da ću biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali, nažalost, moram kako bih na vreme reagovala... To nije prvi put da mi se na nacionalno­j televiziji na najbrutaln­iji način javno preti smrću?!!! Pre pet godina me je ovaj čovek javno reketirao. Sad javno preti smrću! Dosta više! Osim toga što ću podneti krivične prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nemi već da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni šou-biznis, ovo je moj život i meni se večeras javno

Ovo nije rijaliti, ni šou-biznis, ovo je moj život i meni se večeras javno pretilo smrću! On je meni prvi psovao majku, čitavu familiju i mrtvog oca! Imate sve snimke za dokaze! A ja sam tek na kraju iznela samo ono što su meni njegovi najbliži rekli: “Da dete nije njegovo”

pretilo smrću! On je meni prvi psovao “ustašku” majku, čitavu familiju i mrtvog oca! Imate sve snimke za dokaze! A ja sam tek na kraju iznela samo ono što su meni njegovi najbliži rekli: “Da dete nije njegovo!” Bez ijedne uvrede deteta! Ili žene! I onda idu javne pretnje smrću?! Ma važi! 

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia