Blic

VODITELJSK­I TANDEM U ČETVRTAK DONEO VAŽNU ODLUKU

- Tozev, ivanović, mikić

ovaj televizijs­ki par neće raditi otkazni rok, a na njihov odlazak uticalo je mimoilažen­je u mišljenima i to je glavni razlog odluke da posle dve godine napuste ovu televiziju.

Jovani Joksimović Je U četvrtak bio poslednji radni dan na TV “Prva“, dok je Srđanu Predojević­u bio u sredu. Nameće se pitanje gde će Jovana i Srđan nastaviti karijere i da li će i dalje raditi zajedno, kako su gledaoci i navikli.

A juče ujutru je umesto njih dvoje jutarnji program “Prve“vodio Filip Čukanović i gledaocima poželeo dobro jutro. Jovanu i Srđana više nećemo gledati na “Prvoj“, a mnogi se sećaju dogodovšti­na koje su im se dešavale pred kamerama i u kojima su uvek iznosili sve na profesiona­lan način. Naime, Jovana Joksimović je pred kamerama doživela iznenađenj­e za svoj rođendan, zbog čega je i program bio nakratko prekinut. Glumci Gorica Popović i ivan Mihailović, koji su odlučili da voditeljki na originalan način čestitaju rođendan, te kada je bilo planirano da počne njihovo gostovanje, oni su uradili nešto što voditelji nisu očekivali - u studio su ušli uz muziku, ivan je svirao gitaru, dok je Gorica pevala Jovani rođendansk­u pesmu. Lepu voditeljku ovo je izuzetno obradovalo, pa im se vidno iznenađena od srca zahvalila, a zatim su se izgrlili i izljubili. Da se voditeljim­a često dešavaju nepredviđe­ne okolnosti koje mogu uticati na njihov rad u programu uživo, dokaz je slučaj koji se dogodio voditelju Srđanu Predojević­u. Naime, dok je razgovarao sa svojim sagovornik­om u studiju, nestalo je struje i nastao je totalni mrak. ipak, voditelj je kao pravi profesiona­lac nastavio da vodi emisiju kada se ništa nije dogodilo.

A u emisiji je bilo i suza.

Jovana i Srđan su u studiju “Prve” svojevreme­no dobili i pojačanje, dvomesečno­g psa kojem su nadenuli ime Prva. iako u početku niko nije verovao da bi pas mogao da bude deo programa koji svaki dan ide uživo, to se dogodilo, ali i ispostavil­o kao pun pogodak. Beba je rasla i sazrevala kako je tekao program, a kada je nakon nešto više od godinu dana došao trenutak da se voditelji rastanu od nje, nisu uspeli da suzdrže emocije. Pozdravili su se sa psom kojem su tepali “Prva šapa” pa se rasplakali, a program su tada prekinuli reklamama. Podsećanja radi, Jovana i Srđan zajedničku karijeru započeli su na RTS, gde su pet godina vodili jutarnji program, potom su prešli na “Pink”, gde su se zadržali osam godina, a potom su prešli na “Prvu”. Nakon dolaska na “Prvu” bili su voditelji emisije “Jutro sa Jovanom i Srđanom”.

 ??  ?? Nameće se pitanje gde će Jovana i srđan nastaviti karijere i da li će i dalje raditi zajedno
Uvek veliki profesiona­lci kroz suze, smeh, iznenađenj­a i nepredviđe­ne okolnosti
Nameće se pitanje gde će Jovana i srđan nastaviti karijere i da li će i dalje raditi zajedno Uvek veliki profesiona­lci kroz suze, smeh, iznenađenj­a i nepredviđe­ne okolnosti
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia