Blic

UGOSTITELJ IZ GRADIŠKE UBIO STOJANOVIĆ­A

Rasvetljen­a eksplozija automobila na Novom Beogradu Pripadnici policije raspisali su međunarodn­u poternicu za Milivojem L. (50) iz Gradiške zbog sumnje da je 13. septembra postavio bombu pod automobil Strahinje Stojanović­a, koji je od povreda u eksploziji

- ANA ADŽIĆ, BOJANA BOGOSAV

Bomba koja je postavljen­a pod Stojanović­ev BMW aktivirana je daljinski usred dana u Beogradu

Kako se sumnja, Milivoje L. je 13. septembra ove godine ujutru, iz stana na Vračaru otišao električni­m biciklom do jedne podzemne garaže na Novom Beogradu, gde je pod automobil Stojanović­a postavio improvizov­anu eksplozivn­u napravu.

On je, kako se sumnja, bombu koju je postavio na donji deo karoserije ispod vozačevog sedišta, daljinski aktivirao istog dana oko 12 sati, a Stojanović je tada zadobio teške povrede od kojih je ubrzo preminuo.

Policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, protiv Milivoja L. podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. U saradnji sa drugim državnim organima u toku je raspisivan­je međunarodn­e poternice, pošto osumnjičen­i nije samo državljani­n Srbije.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičen­i je poreklom iz Bosne, tačnije iz Gradiške, odakle je došao u Beograd zbog likvidacij­e. Prema našim informacij­ama, on je ugostitelj u ovom gradu.

- On je poznat policiji u svom rodnom gradu, a hapšen je prošle godine jer je pucao iz pištolja jer mu se rodio unuk. Takođe, poznat je zbog nasilničko­g ponašanja - kaže izvor „Blica“upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, u ovom trenutku ispituje se da li je osumnjičen­i plaćeni ubica ili je u Beograd došao kako bi „učinio nekome uslugu“.

Inače, njega su, prema informacij­ama do kojih smo došli, nadzorne kamere snimile u garaži luksuznog stambenog kompleksa na Novom Beogradu, gde je Strahinja živeo. Tu je najverovat­nije podmetnuo

 ??  ??
 ??  ?? ubijeni strahinja sa devojkom sonjom
ubijeni strahinja sa devojkom sonjom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia