Blic

Televizija „Prva“saopštila razlog prek

-

je vodio Filip Čukanović. Za vikend je, kao i ranije, Jutarnji program vodila Marija Savić Stamenić.

Inače, otkada se saznalo da odlaze sa “Prve”, Jovana i Srđan se nisu oglašavali, ali je Joksimović­eva juče nakon saopštenja dosadašnje­g poslodavca kratko poručila na Instagramu:

- Kakva televizija, takva i objava!

S druge strane, Srđan je u nedelju veče zbunio sve objavama na svojim društvenim mrežama. On je, naime, najavljiva­o goste za ponedeljak, kako je to činio u poslednje vreme, ali se pred malim ekranima juče ipak pojavio Čukanović.

Podsećanja radi, Jovana Joksimović i Srđan Predojević su na televiziji “Prva” osim voditelja, bili i urednici Jutarnjeg programa. Oni su na ovu televiziju došli sa “Pinka”, na koji postoji mogućnost i da se vrate. Kako je “Blic” već pisao, u igri su čak tri televizije na kojima bi Jovana i Srđan mogli da nastave karijeru.

- Istog trenutka kada se saznalo da Jovana i Srđan neće više biti deo „Prve“, konkurents­ke televizije počele su da se utrkuju ko će

NOVAih privoleti da budu u njihovom jatu. Osim Javnog servisa Srbije, na kojem su počeli karijeru, a na kojem su radili pet godina Jutarnji program, poziv je stigao i od čelnika Televizije “Pink” na kojoj je ovaj tandem radio osam godina. Oni su na „Pinku“takođe bili deo jutarnje redakcije, odakle su otišli na „Prvu“. Njima je otvorena ponuda i K1 televizije, koju drži Jovanin suprug Željko Joksimović - otkrio je naš izvor. 

Kako se spekuliše, Minja Miletić, urednica i novinarka N1, mogla bi biti novo lice „Prve“. Prema pisanju Srbije danas, voditeljka je dobila ponudu da vodi Jutarnji program i tako zameni dosadašnji dvojac.

 ??  ??
 ??  ?? voditeljka ističe da nije zdravo Čuvati u sebi ono što vas muči
voditeljka ističe da nije zdravo Čuvati u sebi ono što vas muči
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia