Blic

A ŽENI I DECI NE ZNAM

- V. MILJANIĆ, A. IVANOVIĆ

Dragiša otkriva da je posekotina na usni plod ljubomore njegove ljubavnice, ali i da mu je neugodno zbog situacije u koju je doveo porodicu.

Nakon što je pevačica Ljupka Stević demolirala automobile generalu Dragiši Simiću i pri tom ga udarila, ona otkriva da je neće

goniti sudski.

- Neću je teretiti. Osiguranje će srediti štetu, ja se nadam da će se to sve rešiti tako kazao je Simić o Stevićevoj na “Pinku” i dodao:

- Što se tiče moje porodice, moja deca su velika. Ja ću mojoj deci objasniti sve što se desilo - naveo je on, pa se umešao Ivica Dačić, koji je takođe gostovao u emisiji.

- Sad se postavlja samo jedno pitanje... Ja sam uvek na strani žena, samo je sada stvar - na strani koje žene? Imamo ženu broj jedan, suprugu, ona je tu najviše pogođena svim. Prvo ona, pa onda ljubavnica - kazao je Dačić dok se Simić samo osmehnuo.

Na usni generala Dragiše

jasno se vidi trag, nekoliko dana pošto ga je pevačica, inače njegova dugogodišn­ja ljubavnica, udarila svom snagom.

- Šteta na autima je poprilično velika. Ova posekotina jeste od nje. To je plod njene ljubomore. Žene se solidarišu sa Ljupkom, ali njen gest nije ispravan. Nisam siguran da li me je prisluškiv­ala, ne mogu to da tvrdim, znam da se o tome polemiše - kazao je Simić u emisiji “Hit tvit” i dodao:

- Privatni život je moja stvar. To nije važno. Ovo je veoma neprijatno. Nedavno sam postao deda, neugodno mi je. Iza mene je težak period, da objasnim ženi i deci šta se desilo... Ona sad ima zabranu prilaska.

Podsećanja radi, bez obzira na to što Simić neće podneti tužbu protiv pevačice, njoj su napisane dve prekršajne prijave za koje će morati da odgovara. Direktor policije Vladimir Rebić nedavno je istakao da je od oboje aktera oduzeto oružje kako ne bi došlo do eskalacije sukoba. 

Pevačica i general saslušani su u policiji, i protiv nje su podignute dve prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira

Šteta na autima je poprilično velika. Osiguranje će srediti štetu, kaže Simić

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia