Blic

HOROR U BARIČU NASMRT IZBO LJUBAVNICU, PA POKUŠAO DA SE UBIJE

- EKIPA “BLICA”

Radovan Radisavlje­vić (57), referent u Skupštini opštine Koceljeva, u noći između srede i četvrtka nožem je nasmrt izbo ljubavnicu Jasminu Lazarević (46) u kući u Bariču, a nakon toga pokušao da sebi oduzme život skokom sa mosta u Savu.

Radosavlje­vića su policajci osujetili u nameri da se ubije, a zločin iz ljubomore u Bariču, u kući u Beogradsko­j ulici, otkriven je nakon što je ovaj sredovečni muškarac pozvao prijatelja.

- Osumnjičen­i je telefonom pozvao prijatelja i rekao mu da namerava da se ubije skokom sa mosta u Šapcu. Prijatelj je bio pribran i odmah obavestio policiju, pa je patrola sprečila osumnjičen­og da oduzme sebi život skokom u Savu - saznaje “Blic” od izvora upoznatog sa istragom.

Radovan je policajcim­a odmah ispričao gde je i kako je nožem ubio Jasminu, koji su nakon toga, u kući u Bariču, našli njeno telo.

- U sredu po podne automobilo­m se dovezao do kuće svoje ljubavnice, sa kojom je nekoliko meseci bio u vezi.

Kako su vrata bila zaključana, sa zadnje strane kuće preko merdevina se popeo na terasu i ušao u sobu gde je bila Jasmina. Navodno su se posvađali jer Jasmina nije više želela da bude s njim. U njemu je verovatno proključal­a ljubomora, pa je nožem izbo Jasminu - priča naš sagovornik.

Zasad nije poznato da li je Radovan nož doneo sa sobom ili je sečivo uzeo iza Jasminine kuće. Nakon što je Jasmini zadao smrtonosne ubode, zaključao je kuću, bacio ključ, nož i merdevine. Seo je u svoj automobil i krenuo ka Šapcu gde je nameravao da okonča svoj život. Zbog čega je pozvao prijatelja i ispričao mu o svojom planovima, zasad nije poznato, mada se može pretpostav­iti da je na izvestan način želeo da mu neko pomogne i osujeti ga u nameri da se ubije.

Kuća u kojoj je Jasmina živela pripada njenim rođacima, a komšije je nisu baš poznavale. Navodno su je videle nekoliko puta. - Nije baš komunicira­la sa nama. Nedavno se razvela, ima dvoje odrasle dece. Taj bivši muž živi negde u okolini Bariča, Umke. Čuli smo da je imala novog partnera, ali da li je to ovaj muškarac koji ju je ubio, ne možemo da tvrdimo - kažu Jasminine komšije iz Beogradske ulice i dodaju da je Jasmina radila u Kliničkom centru Srbije, ali ne znaju da li je bila medicinska sestra ili je radila u kuhinji.

Nesrećna žena bila je kod kuće u Bariču, kada je ubica došao i nakon svađe nožem je izbo nasmrt. Nakon toga ubica je pobegao u Šabac

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? radovan radosavlje­vić zaposlen je u opštini koceljeva
radovan radosavlje­vić zaposlen je u opštini koceljeva

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia