Blic

UDALI JE ZBOG DUGOVA

-

Jasmina L. imala je tužnu sudbinu pošto ju je otac, još dok je bila devojka, praktično oženio sinom čoveka kom je dugovao novac. - Jasmina je bila najlepša u našem kraju. Imala je momka s kojim se zabavljala u mladosti. Međutim, otac je upao u finansijsk­e probleme i počeo je da pozajmljuj­e novac od porodice Lazarević iz susednog sela Draginja - ispričali su za “Blic” poznanici njene porodice.

Videvši da nema novca da namiri dug prema toj porodici, Jasminin otac je odlučio da umesto para da svoju ćerku.

- Oni su se dogovorili da se Jasmina uda za

I dok komšije iz Bariča nisu mogle da potvrde, meštani sela Svileuva, nadomak Koceljeve, odakle su rodom i Jasmina i Radovan, kažu da su znali za njihovu ljubavnu vezu. Radovan je do pre nekoliko meseci živeo u selu i putovao na posao u Koceljevu, dok su Jasmini roditelji i dalje u kući u Svileuvi.

- Pre otprilike dva meseca u selu se pročulo da su njih dvoje ljubavnici. Svima nam je to bio šok, ne samo što su im rodne kuće udaljene neka dva kilometra, nego sina tog Lazarevića od kog je njen otac pozajmljiv­ao pare. Bila je jako nesrećna u tom braku jer se nije udala za čoveka za kog je htela. Tražila je ljubav, pažnju i najverovat­nije je tako srela i Radovana u svom rodnom selu - priča naš izvor. Radovan je bio porodičan čovek, uprkos tome što se po selu pričalo da je bio sklon avanturama sa ženama. Živeo je sa suprugom i sa decom, ali nakon što je upoznao Jasminu, otišao je od kuće. Slična je i Jasminina sudbina. Ona je živela sa suprugom kog joj je praktično nametnuo otac, nesrećna. U rodnom selu je upoznala Radovana i počela s njim da se viđa...

- Pre oko mesec, dva, njih dvoje su počeli i da žive zajedno. Ona je zaposlena u Kliničkom centru Srbije, a on je radio u Opštini kao referent za javne nabavke. Međutim, Jasmina se izgleda predomisli­la i vratila suprugu. Radovan po svemu sudeći nije mogao da se pomiri s tim, pa ju je ubio - pričaju nam upućeni.

kuća u bariču gde se dogodilo stravično ubistvo

zato što su njih dvoje i dalji rođaci. Radovanova baba je iz Jasminine familije - kažu meštani Svileuve.

Radovan, kao i Jasmina, ima dvoje odrasle dece, udatu ćerku i sina koji se nedavno oženio.

- Oduvek je voleo da švrlja, ženu je varao i ranije. Međutim, pre nekoliko meseci napustio je kuću. Da li je ženi dozlogrdio ili se možda zaljubio pa je rešio da se skući sa nekom drugom, ne znamo. Pričalo se da živi u sestrinom stranu u Šapcu, jer je ona u

inostranst­vu, da je iznajmio stan u Koceljevi, a kada se pročulo za vezu sa Jasminom, čak i da zajedno žive u Bariču - objašnjava­ju poznanici Jasmine i Radovana.

Jasmina je odavno otišla iz sela, kada se udala za Petra u susedno selo Draginje. Njen suprug je vozio kamion, a pre desetak godina preselili su se u okolinu Obrenovca. U selo je dolazila da obiđe roditelje.

- Da li je među njima, uprkos toj rođačkoj vezi, bilo emocija i ranije ili su se strasti rasplamsal­e nedavno, ne znamo. U svakom slučaju, ta njihova veza nekoliko domova je zavila u crno - konstatuju meštani Svileuve.

n

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia