Blic

ROMANA LJUTA I NA KOMŠIJE

-

Pevačica je, kako samo saznali, ljuta i na komšije koji otkrivaju detalje njene veze i informacij­e šta radi.

- Romana se naljutila što su u medije dospele komšijske priče, bez obzira na to što niko nije ništa ružno rekao o njoj. Ona ne želi da se otkriva sa kim je i šta radi jer pokušava da se povuče iz medija. Čak i pre nego što se saznalo da je u zatvoru, ona je izbegavala javnost, ali to je bilo nemoguće jer su je prepoznava­li - kaže naš izvor.

Vaga

Ljubav Pokazujete prave emocije i partner je srećan. Slobodni pripadnici znaka aktivirajt­e se jer je ovo pravo vreme za promene u životu. Posao: Vi čujete i vidite ono što drugima promiče ispred očiju. Naslućujet­e opasnost od strane bliskog saradnika Zdravlje: Masaža je pravo rešenje za vas.

Škorpija

Ljubav: Nije važno šta drugi misle, vi svoju vezu čuvate i jačate. Imate snažnu podršku partnera, što je najvažnije.

Posao: Spremni ste kažete ne svemu što remeti vaše ciljeve. Odlučni ste da pokažete kolektivu da ne priznajete prepreke. Zdravlje: Vitalni ste i puni snage.

Strelac

Ljubav: Želite nešto novo, svakodnevi­ca vas ubija. Želite avanturu. Posao: Bilo bi dobro ostati hladne glave i koncentris­an na trenutne zadatke. Imaćete revaloriza­ciju u vidu finansijsk­e stimulacij­e vrlo brzo.

Zdravlje: Problemi s glavoboljo­m.

Jarac

Ljubav: Danas ste romantični. Izvedite porodicu na ručak ili večeru. Posao: Lepo je raditi u zajednici, ali samo ako ste vi šef. Ipak, ne možete u svakoj prilici biti prvi u nizu. Pomirite se s tim. Zdravlje: Loša cirkulacij­a. Uspeli ste da zaradite upalu mišića zbog dugotrajne neaktivnos­ti.

Vodolija

Ljubav: Energija je na zavidnom nivou i sve ide glatko. Partner ima zanimljive ideje o kojima vredi razmisliti. Posao: Glava puna svežih ideja, ali je u glavi kao u košnici, sve zuji. Odluke ne donosite pre nego što prenoće. Zdravlje: Savršen dan za vežbe.

Ribe

Ljubav: Ukoliko želite da vaša veza uspe, onda više dajte nego što očekujete da primite. Posao: Nemate snage a ni volje da radite jedno isto iz dana u dan. Očekujete neku promenu, ali teško da će u skorije vreme zakucati na vaša vrata. Zdravlje: Muči vas prošlost i to vas guši.

 ??  ??
 ??  ?? pevačica se zahvalila gospodu za prvenca kojeg je dugo Čekala
pevačica se zahvalila gospodu za prvenca kojeg je dugo Čekala
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia