Blic

BJELA: TRAŽIO SAM BRENI DA ME STVARNO POLJUBI

Balkanska folk zvezda Lepa Brena pre više od tri decenije zaigrala je u filmu “Hajde da se volimo”, u kojem ima prisnu scenu sa Draganom Bjelogrlić­em, a koji otkriva da bliskost nisu hteli da foliraju.

- DUNJA ĐORĐEVIĆ

Pošto Brena nije imala glumačkog iskustva, ja sam joj rekao da sve radim realističn­o i da nema foliranja i da taj poljubac moramo da uradimo onako kako se to radi. Sećam se da je reditelj Stanko Crnobrnja vikao: “Stop, stop! Breno, lakše malo”. Ozbiljno je shvatila tu ulogu jer je ozbiljan profesiona­lac i sve je radila 100 odsto, ali u film je ušla ona blaža verzija poljupca, koja nije bila prava - rekao je Dragan Bjelogrlić, gostujući u dokumentar­cu „Godine slatkog greha“o slavnoj pevačici, prikazanom na TV “Prva”.

Brenin suprug Slobodan Živojinovi­ć prisetio se u dokumentar­cu trenutka pre veze sa pevačicom.

- Dok sam bio na početku karijere, dešavalo mi se da sanjam da sam sa Brenom u vezi. Odlazili smo u jedan čuveni klub i naš zajednički prijatelj je pokušavao da nas poveže. Tada nisam poznavao mnogo ljudi iz tog miljea osim Bate Živojinovi­ća, koji je bio naš kućni prijatelj- pričao je Boba, dok je Brena otkrila kako je reagovala kada ga je ugledala prvi put.

- Primetila sam ga dok smo snimali jednu scenu sa Gidrom.

Ušao je jedan veoma visok i zgodan mladić, ali nisam stigla da ga upoznam. Onda mi je moj drug Perce posle nekog vremena pokazao srednju stranu novina, gde se on raširio na terenu i tako sam čula za njega rekla je ona dodajući da se na premijeri filma u Domu sindikata sa Batom pojavio i Boba.

- Polako dođem do njega kroz masu i kao da ga znam ceo život poljubim ga, zagrlim i kažem: “Pa, dobro gde si ti bio dosad”, a on kaže: “Tu sam” - priseća se Brena.

Prema Bobinim rečima, to je bila ljubav na prvi pogled.

- Tajno smo se viđali u Beogradu na skrivenim lokacijama. Bilo je zaista neverovatn­o i teško spojiti te dve profesije u tom trenutku, jer smo svako malo oboje bili na drugom kontinentu. Sećam se, jednom prilikom uz

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia