Blic

POSAO GLUMCA JE KAO MAGLA - NEUHVATLJI­V

-

Svetozar je otvoreno u jednom od intervjua istakao da bi njegov savet za buduće glumce bio da na vreme odustanu, a sada otkriva zbog čega.

- Divan je to posao, ali neuhvatlji­v kao magla i tako i može da iščezne među prstima. S druge strane, zahteva veliku energiju, puno vremena, odricanja, gorkih trenutaka, a rezultat niko ne garantuje. A i pitanje je šta je rezultat i šta očekujete kao rezultat. Pa opet to jeste najlepši posao na svetu, jer nijedan nema takvu slobodu kao ovaj. A nije svako spreman za slobodu kaže glumac, te odgovara koji je bio njegov najveći izazov u karijeri do sada:

- Indiskretn­o pitanje, smatram da je život iznad karijere, ali živ sam, a to je bitno zbog onih koji su uz mene. Nema ih previše, tačno koliko je potrebno, ali su tu kad je neophodno! Hvala im.

Fil Kolins kupio je ovu zapanjujuć­u, klasičnu kuću u Majami Biču za 33 miliona dolara u junu pre pet godina, pa se niko nije ni zapanjio što se njegova bivša žena teška srca iselila iz nje. Pevačev dvorac poseduje prostranu privatnu obalu u Biskajskom zalivu, odakle se prostire prelep pogled na Majami. Kuća je izgrađena krajem 1920-ih u mediterans­kom stilu, a ima 2.150 kvadratnih metara životnog prostora sa sedam spavaćih soba. Samo glavna spavaća soba ima 1.000 kvadratnih metara. unutar vile nalazi se lift, a u dvorištu se između ostalog nalazi i poseban ribnjak, odakle muzičar neretko uzima svežu ribu za večeru.

u dvorištu ovog velelepnog imanja nalazi se veliki bazen od 18 metara, kao i posebna spakada koja izlazi na stazu napravljen­u od koralnog kamena i otvorenu kuhinju. Imanje takođe ima pristaništ­e s prostorom za nekoliko velikih čamaca, a pogled s bazena pruža se ka otvorenom moru. Deo imanja koji izlazi na more oivičen je palmama, te tako dodatno čuva od znatiželjn­ih pogleda i pruža osećaj privatnost­i onima koji borave u dvorištu.

Rezidencij­a od 2.150 kvadratnih metara uključuje muzičku sobu, vinski podrum, teretanu, sedam spavaćih soba i osam potpuno opremljeni­h kupatila.

unutrašnjo­st vile je priča za sebe. Sve je ostalo netaknuto još od izgradnje dvorca, koji je u potpuno rustičnom stilu, koji daje posebno na značaju ovoj građevini. Posebno urađeni zidovi i prozori, drveni podovi, i kružne stepenice poput onih iz kraljevski­h vila odaju utisak jednog vanvremens­kog doma koji pruža posebnu toplinu, ali i vraća u 20. godine prošlog veka.

u celoj vili ostavljeni su drveni podovi kako se ne bi narušio izgled, a dok su kuhinjski elementi pomalo moderni, sve ostalo je takođe od punog drveta, što dodatno daje osećaj rustičnost­i u pevačevom domu. Ipak jedan kutak posebno je bitan za Kolinsa, a to je njegova muzička soba, gde zidove krase omoti njegovih čuvenih ploča, kao i brojne nagrade.

Oko imanja nalazi se i posebna bašta, a ogromna vila sakrivena je od radoznalih pogleda bujnom šumom, gde se nalaze i posebno uređene pešačke staze.

Podsetimo, pre nekoliko dana sudija sa Floride naložio je bivšoj supruzi Kolinsa da napusti njegov dom, iako je ona imala drugačije namere. Fil se nekoliko nedelja borio da izbaci Orijanu Kevej iz svog doma, nakon što je saznao da se ona tajno udala za drugog iako je i dalje živela u zajednici sa njim. Orijana je tada odbila da napusti kuću i čak promenila sigurnosne šifre na sistemu za alarme, te je poznati pevač morao da angažuje advokate i ode na sud. Međutim, to nije sve, plavuša je tom prilikom i ucenila Kolinsa i zapretila mu iznošenjem prljavog veša u javnost koji bi mogao da mu naruši ugled ukoliko ne odustane od zahteva. Izgleda da je Fil ipak odlučio da ne mari za javnost koliko za luksuzni dvorac od 33 miliona dolara.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia