Blic

Novak: Sa porodicom istražujem lepote Srbije

Nakon povratka iz Londona, teniski as se posvetio najmilijim­a sa kojima se zaputio na putovanje na kojem obilaze jezera, šetaju šumom i planinama.

- FILIP JOVANOVIĆ

Teniser Novak Đoković odlučio je da predahne nakon turnira i sa porodicom uživa u prirodi. Sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkicom Tarom, najviše uživa na planini po kojoj je i njegova naslednica dobila ime. Kako saznajemo, oni se neće zadržati samo na jednom mestu, već će mališane upoznati sa lepotama Srbije u različitim krajevima.

- Koliko samo lepote i bogatstva nudi naša Srbija. Tara je divlja planina koja skriva svoje tajne sve dok ne dođete do nje i pokažete joj veliko divljenje. Jezera Perućac i Zaovine, istorijska reka Drina koja moćno teče i očarava svakog ko je ugleda. Zahvalni smo na zajedničko­m, porodičnom vremenu i radujemo se daljem istraživan­ju bisera naše zemlje - rekao je Novak, koji je fasciniran reljefom ovog kraja.

Pratioci su mu poručili da uživa u vremenu koje provodi sa najmilijim­a, kao i da mu zavide na svoj lepoti koja ga okružuje.

Inače, Nole je nedavno priznao da se često uželi Srbije.

- Uvek se uželim Beograda i Srbije i radujem se dolasku ovde. Moj boravak u rodnom gradu uvek je kratak, ali ispunjen brojnim privatnim i profesiona­lnim obavezama. Pričinjava mi veliko zadovoljst­vo to što sam ovde, okružen svojim narodom, ljudima koji govore isti jezik kao ja, što mogu da se vratim svojim korenima. Puni me energijom sve to, doduše, verovatno u istoj meri u kojoj me istovremen­o iscrpljuje. Ipak, daje mi taj dodatni podstrek i motivaciju koja mi je potrebna, inspiriše me da dalje putujem svetom i ispisujem neke nove stranice istorije tenisa - iskreno je za “Stori” ispričao teniser.

Zahvalni smo na zajedničko­m porodičnom vremenu i radujemo se daljem istraživan­ju bisera naše zemlje

 ??  ?? OSIM PLANINA, ĐOKOVIĆI će POSETITI MNOGA JEZERA, REKE, ALI I ETNO-SELA U KOJIMA će STEFANA I TARU UČITI TRADICIJI I STARIM ZANATIMA
OSIM PLANINA, ĐOKOVIĆI će POSETITI MNOGA JEZERA, REKE, ALI I ETNO-SELA U KOJIMA će STEFANA I TARU UČITI TRADICIJI I STARIM ZANATIMA
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia