Blic

TAŠKE ČESTITAO ROĐENDAN VIKI UZ HARMONIKU

Glumica otkriva da često u životu napravi greške, da je smeh lekovit i da je njen zadatak da ljude uveseljava kroz posao koji radi.

- FILIP JOVANOVIĆ

Uvek nasmejana i duhovita, za Milenu Vasić kažu da osmehom tera oblake tuge i neraspolož­enja, a porodica, suprug Jug Radivojevi­ć i deca, Nikola, Lana i Vuk, njena su oaza sreće i spokojstva. U poslednje vreme ova šarmantna glumica posvetila se sportu, pa na daskama surfuje po rekama, a kako kaže, to je ljubav na prvi pogled.

Uspešno balansira između privatnog i poslovnog života, a rezultate koje dobija joj daju vetar u leđa. Podjednako se raduje svojim uspesima, ali i dostignući­ma supruga Juga,

nkojeg je sa ćerkom Lanom i sinom Lavom podržala nedavno na premijeri mjuzikla “S druge strane jastuka”, rađenog po pesmama Momčila Bajagića Bajage.

Kako kaže, porodica ima razumevanj­a kada glumica napravi neku situaciju koja je nepromišlj­enja, a pravi ih često.

- Ma svaki dan sam dama bez blama. Kada god nešto uradim, deci kažem: “Ja sam dama bez blama”. Meni se to oprašta. Mogu to da uradim, baš me briga - kaže kroz osmeh za “Blic” Milena Vasić.

Televizijs­ku publiku oduševila je mnogim komičnim rolama i neko je ko i privatno zna da zasmeje ljude. Na pitanje da li je

Pevačica Violeta Viki Miljković napunila je 46 godina, a tim povodom su je iznenadili suprug i brat Vladica. U klipovima koje je postavljal­a na Instagram vidimo kako njih dvojica u duetu pevaju i sviraju dok se pevačica smeje. - Nešto sam ih naljutila pa su želeli da mi se osvete. Kaže: e sad ću da ti čestitam rođendan - otkrila je Viki šta joj je suprug poručio, a on je za to vreme pevao: “Oženi me babo moj, ženom kakve nigde nema joj joj. Niti kuva, niti šije, za trojicu vino pije”

“Od kada znam za sebe, imam decu. Živim sa njima, rastem i prolazimo sve periode. Lana je u tinejdž periodu, Lav je predškolac i strašno je važno da ih vodim na predstave”, kaže Milena

to velika odgovornos­t i stega da svi očekuju da im izmami osmeh, Milena odgovara:

- Citiraću Čarlija Čaplina: “Ako je moja suza nekog zasmejala, to je u redu, ali moj smeh nikoga ne sme da rasplače”. Naše je da činimo dobro ljudima i da ih uveseljava­mo. I da se kroz smeh prepoznaje­mo. Zato se smejte. I onda idemo na nivo edukacije i nekog prosvetlje­nja, ako mogu tako da kažem. Humor i te kako može da bude poučan.

Ova šarmantna glumica na raskrsnici je između dve generacije. Ćerka koja je tinejdžerk­a i sin koji bi trebalo sledeće godine da krene u prvi razred osnovne škole.

- Od kada znam za sebe imam decu. Živim sa njima, rastem sa njima, odrastam i prolazim sve periode. Lana je u tinejdž periodu, Lav je predškolac i strašno je važno da kada ih vodim na predstave, u ovom slučaju mjuzikl, da se susretnu sa Bajagom i svim onim što je on do sada radio. Da prepoznaju taj zvuk i misao koju on ima u svojoj muzici, koja njima možda nije toliko dostupna, gde su u drugoj sferi muzike. Sada su drugi ritmovi, vajbovi, priče i filozofije. Ako govorimo o sistemu vrednosti, to je Bajaga, što se tiče muzike i tekstova - smatra ona.

n

 ??  ?? SUPRUG JUG I DECA SU JOJ NAJVEĆA PODRŠKA
SUPRUG JUG I DECA SU JOJ NAJVEĆA PODRŠKA
 ??  ?? SUPRUG I BRAT PEVAČICE SPREMILI JOJ IZNENAĐENJ­E
GLUMAC POKAZAO PORODICU I STO PUN KULINARSKI­H ĐAKONIJA
PRVO SLAVLJE UZ UNUKA ŽELJKA
SUPRUG I BRAT PEVAČICE SPREMILI JOJ IZNENAĐENJ­E GLUMAC POKAZAO PORODICU I STO PUN KULINARSKI­H ĐAKONIJA PRVO SLAVLJE UZ UNUKA ŽELJKA
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia